Prietenii de la igloo sunt în căutarea unui cover design: număr special #Ucraina

Prietenii de la igloo, anunță igloo #208 (iunie-iulie), un număr dedicat designului și arhitecturii contemporane din Ucraina, și, mai ales, speranței. Speranței într-un apropiat viitor al reconstrucției și al creației sub semnul păcii. Un număr special care documentează discursul comunității creative ucrainene prin proiecte recente de arhitectură, design interior, design de obiect sau industrial. Un număr special care are nevoie de o copertă la fel de specială!  Așadar, îți povestim despre un concurs de grafică/ilustrație pentru coperta următorului igloo.

Încasările obținute prin vânzarea directă a numărului #igloo208 vor fi integral donate inițiativelor de sprijinire a comunităților afectate de războiul din Ucraina.

Temă:

  • Un concept grafic sau o ilustrație care să exprime vizual acel pas înainte al Ucrainei și al lumii pe care îl așteptăm toți sub semnul reconstrucției, păcii, speranței, luminii.
  • Propunerea trebuie să aibă în vedere atât tema de concurs, cât și profilul revistei igloo.

Termen-limită: 22 mai

Detalii tehnice:

  • Format: 230 mm x 310 mm; jpg sau png, 72 dpi, CMYK.
  • Lucrarea se poate inspira din template-ul de copertă igloo (download), cu precizarea că logo-ul igloo nu poate suferi nicio modificare, cu excepția culorii.

Cui se adresează:

  • arhitecților, designerilor, graficienilor, ilustratorilor, artiștilor vizuali, pasionaților de desen & ilustrație, studenților etc.

Pentru înscrieri vă rugăm să folosiți formularul de aici.

Propunerile vor fi jurizate de redacția igloo, iar lucrarea câștigătoare va fi anunțată în săptămâna 23-27 mai. Propunerea câștigătoare va apărea pe coperta #igloo208 (iunie-iulie 2022) și va fi răsplătită cu un abonament igloo pe un an și cu suma de 200 euro.

Cele mai interesante lucrări înscrise în concurs vor fi publicate pe igloo.ro.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed