Târgul Made in RO is back on track! #RESTART edition are loc pe 18-19 iunie. Înscrie-te cu proiectul tău!

După doi ani de pandemie, evenimentul nostru, Târgul Made in RO, ajuns la cea de-a 16-a ediție și intrat în al 9-lea an de existență, este back on track! Ne reîntâlnim într-un nou context de antreprenoriat creativ, pe 18-19 iunie! Ne dăm un #restart cu o locație nouă și designish, aflată în Cartierul Creativ: Hotspot Workhub (Calea Griviței 82-98, clădirea The Mark, etajul 1, București), la 10 minute de Piața Victoriei și Bulevardul Dacia ((intersecția Calea Griviței cu Strada Buzești).

Încă te poți înscrie cu proiectul tău! Așteptăm, ca de obicei, nume noi, dar și branduri noi, care să se alăture comunității Made in RO. Îți dăm toate detaliile în cele ce urmează. 🙂

Vrei să expui la Made in RO? Aplică cu proiectul tău!

Dacă ești designer, creator sau antreprenor creativ, încă te poți înscrie cu proiectul tău completând formularul de aici: https://madeinro.ro/register/. Deadline-ul înscrierilor este 20 mai, iar numărul locurilor este limitat – cu cât mai repede ne vei trimite înscrierea, cu atât ne vom putea organiza mai bine.

Când: 18-19 iunie 2022 (între 11.00 – 20.00)
Unde: Hotspot Workhub – Calea Griviței 82-98, clădirea The Mark, etajul 1, București (intersecția Calea Griviței cu Strada Buzești)
Organizator: noi, Designist.ro
Info: designist@designist.ro
Înscrierea se face completand formularul de pe www.madeinro.roAICI
Deadline aplicații: 20 mai 2022
Bilet intrare: 10 lei (copiii sub 12 ani au acces gratuit)

Facebook event aici.

#RESTART edition
Reactivăm designul românesc și antreprenoriatul creativ și în offline: Made in RO creează oportunități, oferă vizibilitate, deschide uși, îi pune în legătură pe antreprenorii din industriile creative cu publicul de care aceștia au nevoie. #RestartEdition (a 16-a) este despre continuitate, despre revenire, despre interacțiune și conexiuni, pentru că și industriile creative locale au fost greu încercate de șocul pandemiei. Let’s #buylocal!

Call for Ukrainian designers
Avem câteva locuri pre-rezervate pentru designerii ucraineni, fără costuri de participare. Câteva studiouri stabilite în București, în urma războiului, și-au anunțat deja participarea.

We have pre-booked a few spots for Ukrainian designers, no participation costs involved. Please submit your project by filling in this form (https://madeinro.ro/register/) or write to us at designist@designist.ro and we will be happy to give you more details. Deadline for submissions: May 20.

Secțiunile evenimentului
Secțiunile cu care te-ai obișnuit rămân cap de afiș: design de obiect, ilustrație, mobilier, accesorii home&deco, bijuterie, ceramică, corpuri de iluminat, jucării, textile, decorațiuni, fashion, package design etc.

Ce va aprecia juriul Designist în procesul de selecție:

  • Autenticitatea și creativitatea proiectului tău.
  • Proiectele cu nota de inedit inclusă: noi, originale, inovatoare, cu un concept bine definit și o prezentare pe măsură.
  • Noutatea creațiilor: au prioritate proiectele ce vor fi expuse în premieră la evenimentul Made in RO.

Made in RO este mai mult decât un târg de design și antreprenoriat creativ. Este evenimentul conceput și curatoriat de platforma editorială www.designist.ro, care susține și promovează prin articole de conținut designerii români de produs și industriile creative din România încă din 2011. Proiectele prezentate sunt atent selecționate în urma unui apel de proiecte. Astfel, Made in RO by Designist.ro îi aduce laolaltă pe cei mai talentați creatori români, creează oportunități de vizibilitate, atât online, cât și offline, și este, de 9 ani, o rampă de lansare pentru multe branduri de design românesc.

Iată AICI cum a fost la edițiile anterioare. Iar AICI un review de la ediția din iarna lui 2019. // Un eveniment Designist.ro. // Intră pe www.madeinro.ro și citește detalii despre tot ce înseamnă lumea Made in RO!

Fotografii eveniment: Marian Teodorescu, arhiva Made in RO.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed