Reciclarea artistică a sticlei de Grolsch se lasă cu o expoziție

La reciclat artistic sticla de Grolsch te-am invitat în mai multe rânduri pe designist. Nu știm dacă ai acceptat provocarea, însă știm că astăzi, în stabilimentul urban Energiea, vom admira cu ochii mari creațiile artizanilor hand made care au mixat ingenios sticla cea verde cu Swing top în obiecte de tot felul. Hai cu noi la vernisaj! Azi, 3 mai, de la ora 19, în Brezoianu 4.

Este o expoziție deschisă pentru oricine se numără între prietenii, artizanii si oamenii de bine, curioși să vadă cele aproape 600 de sticle de Grolsch reciclate artistic.

Acum aproape o lună, Grolsch și experimentalist.ro relansa o activare care a flatat comunitățile de artizani și DIY-eri: reciclarea artistică a sticlei de Grolsch. Concursul s-a desfășurat pe platforma breslo.ro și s-a încheiat pe 23 aprilie, după ce comunitatea a viralizat pe Facebook și a ales prin vot cele mai reușite douăsprezece lucrări. Apoi ingeniozitatea, minuțiozitatea sau extravaganța stilistică a obiectelor derivate din sticla de Grolsch au fost premiate.

Iar în seara vernisajului miza va crește, pentru că vei fi premiat cu o cameră foto Lomo dacă spui primul câte sticle reciclate de Grolsch există în Energiea. Detalii la fața locului.

Funky beats from DJ UFe @ the afterparty
Dresscode: a hint of green
Pagina de Facebook a evenimentului: aici 

One Comment

  1. […] din sticle de Grolsch preia un model din Africa de Sud, unde Grolsch a lansat, ca și la noi, o competiție de DIY artistic din celebrele sticle […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed