S-a lansat INSPIRED Concursul de Idei, ediția 2012

Ieri am participat la conferința care anunța lansarea celei de-a 6-a ediții a concursului de idei INSPIRED, cea mai cunoscută platformă de creativitate pentru tinerii din România. INSPIRED 2012 continuă tradiția prin care un artist redesenează în fiecare an identitatea vizuală și vine în acest an cu o împrospătare a acesteia și cu o categorie de concurs nouă: relațiile publice.

Cum participi?
Începând cu 15 octombrie 2012 și până pe 6 decembrie 2012, te poți înscrie, prin crearea unui cont pe www.letsgetinspired.ro, la una sau mai multe dintre cele 10 categorii de concurs: fotografie, design de produs, design grafic, design vestimentar, design de accesorii vestimentare, design interior, arhitectură, ilustrație, dramaturgie și relații publice.

Premii
Câștigătorii locului I vor fi premiați cu Trofeul INSPIRED. În plus, toți cei clasați pe locurile I – XX de la fiecare din cele 10 secțiuni de concurs vor avea acces gratuit la Master Class-ul INSPIRED corespunzător fiecărei secțiuni. Master Class-urile vor fi susținute cu sprijnul unor personalități, membri în juriile concursului, din România și din străinătate, și vor fi organizate în București, în perioada februarie – septembrie 2013.

Juriu
Concursul se bucură și în acest an de know-how-ul unui  juriu cu o bogată expertiză în domeniile creative și își propune să descopere talente al căror potențial va fi fructificat prin colaborări cu nume importante din industria repectivă.

Lucrările participanților vor fi jurizate între 9 și 13 decembrie, iar premierea câștigătorilor va avea loc la Gala INSPIRED, pe 18 decembrie.

“Cred că avem un potențial încă nefructificat. Există excelente performanțe individuale care ne recomandă ca oameni de creație, mai puțin “de sistem”. (…) INSPIRED le-a dat un impuls decisiv în carieră câștigătorilor săi și le-a arătat că alegerea profesională facută de ei la începutul studiilor este corectă, ei sunt oamenii potriviți la locul potrivit. Dacă multiplicăm exemplul lor, atunci România ar putea deveni țara aceea la care visăm cu toții.”, spune Postumia Martin, Președintele Asociației Inspired.

Informații despre concurs se vor găsi și la evenimentele offline din cadrul caravanei pentru promovarea concursului, care vor merge în centrele universitare din București, Iași, Cluj, Timișoara, Arad, Sibiu, Târgu Mureș, Oradea și Brașov.

Fotografii: Alexandru Busuioc

2 Comments

  1. Alina

    Cand ajuneti la Iasi?

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed