Schimbă-ți starea în Cutia albastră!

Timp de patru zile (12-15 septembrie), bucureștenii sunt așteptați începând cu ora 18.00 și până seara târziu,  să intre pentru câteva minute în Cutia Albastră și se lase surprinși. În Cutia Albastră, echipa Delivering Life a  creat contextul perfect care să le schimbe starea celor sătui de problemele zilnice și apăsătoare. Cei doritori să trăiască intens preț de câteva minute și să se oprească din rutină sunt invitați în Poiana Urbană, din Piața Universității,  între 12-15 septembrie sa participe la evenimentul “Schimbă-ți starea”!

poster_PDP_5

Ne trezim dimineața, de obicei în aceeași poveste în care fiecare dintre noi mergem către visul nostru, mai mult sau mai puțin conștienți. Fiecare trăiește dilemele lui și, totuși, unii își trăiesc viața mai zâmbitori decât alții. Într-o zi m-a umflat râsul uitându-mă și observând oamenii triști și îngândurați care treceau pe lângă mine pentru că m-am văzut pe mine: eram la fel de trist și îngândurat. Pentru moment mi-am schimbat starea!

În Cutia albastră  echipa creativă de la Delivering life are o surpriză pentru toți cei care au nevoie de un moment diferit, de un prilej altfel, de un context care să le schimbe starea. Surpriza nu va fi dezvăluită decât celor care intră în Cutia albastră și vor să experimenteze.

Cutia albastra 02

„Schimbă-ți starea” este un proiect marca Delivering Life: sunt cei care te-au bucurat cu un covor roșu la Stația metrou Pipera și au aplaudat “vedetele” în evenimentul Gala oamenilor, cei care au dat drumul la muzică și au dansat pe trecerea de pietoni împreună cu trecătorii la evenimentul “Petrecerea de Pietoni”,  cei care au adunat sticle de plastic, le-au umplut cu apă și s-au udat din cap până-n picioare  la evenimentul “Bătaia cu apă”.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed