Sonos Era 300: boxa cu design minimalist, care rezonează cu spațiul tău, acasă sau la birou

Când vine vorba de design, “the devil is in the details”. 😈 Astăzi îți povestim despre cum sunetul, designul și tehnologia se armonizează într-un produs pe care credem că și tu ai vrea să îl ai pe comoda din living. Avem de puțin timp, la birou, o boxă care reprezintă pentru noi o nouă eră a sunetului: Era 300 de la Sonos ne-a depășit așteptările. Te invităm să fii ochi și urechi – îți dăm în continuare toate detaliile. 😊

Boxa care rezonează cu spațiul tău

Sonos a lansat recent o boxă dedicată pasionaților de design și de ultimele tendințe în materie de tehnologie. Ai finalizat designul interior al camerei de zi și vrei să te bucuri de o experiență de audiție mai bună când asculți muzică, când vizionezi un film sau chiar și atunci când ai o video conferință? Sonos Era 300 vine în completare cu un design organic, ușor de integrat, în variantele alb și negru. Nu e nici prea grea. dar nici ușoară ca un fulg (doar e un produs durabil, realizat din materiele de foarte bună calitate), cât să o poți muta din living în birou și invers.

Sonos Era 300 duce sunetul la un alt nivel. Iar ceea ce promite, așa cum citim pe website-ul companiei americane, este întocmai experiența pe care o ai în realitate: “with next-level audio that hits from every direction, Era 300 doesn’t just surround you, it puts you inside your music.”

 

Boxa Era 300 folosește tehnologia Spatial Audio, care face ca sunetul să se propage altfel în încăpere, similar cu sunetul din sala de cinematograf, astfel încât tu ai senzația că vine din toate direcțiile. Era 300, la fel ca toate celelalte boxe Sonos, este echipată cu tehnologia Trueplay, care analizează acustica încăperii și ajustează sunetul în consecință. Așadar, dacă podeaua provoacă un ecou prea puternic sau scaunul de tip beanbag absoarbe tot bass-ul general, modelul Era 300 va compensa.

Când am instalat-o, folosind aplicația Sonos, Era 300 și-a făcut un test de sunet, pentru a depista cum se lovește sunetul de pereții încăperii și pentru a-și face un ultim fine tuning personalizat, înainte ca noi să apăsăm play.

It’s black or white: design minimalist inspirat din tendințele anului

Designul modelului Era 300 a fost un subiect abordat pe larg în mediul online: forma de clepsidră nu seamănă cu cu nicio altă boxă văzută până acum. Produsul este inspirat din tendințele actuale în materie de mobilier și design: forme rotunjite și margini mai netede.

În plus, forma ei contribuie și la calitatea sunetului redat: datorită formei rotunjite, Era 300 integrează mai multe difuzoare individuale care propagă sunetul în mai multe direcții. Efectul este extraordinar în timpul vizionării filmelor cu sunet în format Dolby Atmos sau atunci când asculți muzică prin intermediul tehnologiei Spatial Audio.

Alb sustenabil

Compania de vopsele Behr Paint, cunoscută pe piețele din Statele Unite și Canada, a ales drept culoarea anului nuanța numită „blank canvas”, un alb cu tente de gri. Era 300, la fel ca boxa Era 100, a debutat cu o nouă nuanță de alb pentru produsele Sonos, care este similară cu cea menționată mai sus, acest lucru având legătură cu tranziția brandului către materiale plastice 100% reciclate.

Noi am poziționat Era 300 pe comoda de la brandul românesc Bucinmob și îi stă foarte bine acolo. ⬆️ Chiar acum, în timp ce scriem acest articol, ne bucurăm de un sunet care ne lovește din toate direcțiile, ceea ce vă dorim și vouă. 😊

Fotografii: prin Sonos; Designist.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed