START UP design: concurs de proiecte – design de obiect

The Plot a lansat START UP design, un demers care susține tineri creativi în încercarea de a clădi inițiative antreprenoriale creative și de calitate. Campania a început pe 24 februarie și se va întinde pe durata a trei luni: până pe 24 mai.

The Plot a susținut cu fiecare ocazie proiecte interesante, iar designul de obiect e una dintre pasiunile care îi îndeamnă să meargă  înainte. Pentru că susțin antreprenoriatul creativ și cred că multe idei bune se pierd din lipsa mijloacelor financiare de implementare sau a temerii de a începe ceva cu totul nou,  tinerii creativi care au un concept pus la păstrare sunt invitați să trimită propunerea lor la office@theplot.ro.

CE OFERĂ The Plot?

A. SERVICIILE THE PLOT

Imaginează-ți că THE PLOT e magazia cu scule a bunicului, un fel de Dexter’s Laboratory în care schițele și ideile tale pot lua formă. Te poți folosi de toate serviciile lor:
● debitare laser  (tăiere într-o gamă diversă de materiale)
● cuter-plotter  (tăiere autocolant)
● gravură laser (de linie sau de suprafață pe orice material sau obiect)
● printare 3d
● sculptură 3d
● tăiere cnc (tăiere mecanică cu freze metalice)
● termoformare
● printare/plotare și toate serviciile complementare
(mai multe detalii legate de infrastructura atelierului vezi aici)

B. CONSULTANȚĂ

Se oferă consultanță în tot ce înseamnă dezvoltarea brandului tău, de la găsirea unui concept atractiv până la atragerea de finanțări și clienți. Vei avea la dispoziție toate cunoștințele echipei The Plot legate de cum pui pe picioare mica ta afacere, fie că e vorba despre website,  promovare sau sustenabilitate economică.

C.  PROMOVARE

Pe lângă consiliere și susținere în social media, The Plot îți asigură print-ul pentru toate materialele promoționale.

afis

CE VOR DE LA TINE?

Dacă ai ajuns până aici, înseamnă că ai o idee pe care o ții la păstrare, mai trebuie doar să formulezi ce vrei să faci cu ea. Mai jos ai informațiile pe care ar fi bine să le gândești și care i-ar ajuta să înțeleagă cum te pot ajuta. Scrie-le la office@theplot.ro răspunzând punctelor de mai jos și convinge-i să investească în tine:

Descrie ideea ta într-o propoziție. *
Detaliază conceptul în 10 rânduri. *
Care e cea mai potrivită strategie de implementare pentru proiectul tău? *
Cât timp va dura ca obiectul tău să fie gata sa iasă pe piață?
Estimează costurile de implementare ale proiectului și în cât timp crezi că s-ar putea amortiza. (include în calculul tău design-ul, materia primă și manopera)
Cu ce preț ai comercializa obiectul creat? *

nota: *detalii obligatorii

Toate aplicațiile care îi conving vor fi urmate de un interviu pentru detalierea proiectului.

ATENTIE! Dacă planul tău îi convinge,  THE PLOT pune la dispoziție know-how-ul  și servicile în mod GRATUIT pentru debutul ideii tale.

The Plot a luat naştere în anul 2008, într-un mic spaţiu în zona centrului vechi din Bucureşti. Cu entuziasm, pricepere şi răbdare s-a dezvoltat micul busines pornit cu două plottere şi o imprimantă, la finele anului 2010.

La împlinirea a 5 ani de activitate au sărbătorit aniversarea în noul lor sediu aflat în incinta Universităţii de Arhitectură şi Urbanism “Ion Mincu”. Aici au pus pe picioare Atelierul de Printare şi Machetare al Universităţii, atelier care vrea să devină modelul de schimbare al unui sistem de învăţământ rămas un pic în urmă.

Pe facebook îi găsești aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed