Abonamentul la revista igloo vine cu un premiu: o boxă portabilă

Prietenii de la Igloo Media organizează în perioada 1 septembrie – 15 octombrie 2015 o campanie de abonare cu premii oferite de BOSE România. Astfel, toți cei care aleg să se aboneze pe un an la revista igloo în această perioadă vor fi înscriși automat în tombola pentru câștigarea unei boxe Bluetooth Bose SoundLink Mini II.

Participanții campaniei pot alege unul dintre abonamentele igloo disponibile aici. Comenzile pot fi realizate online sau la adresa abonamente@igloo.ro până pe 15 octombrie, iar pentru a fi înscriși în tombolă, abonamentul trebuie achitat până pe 16 octombrie 2015.

cover_BOSE - Designist

Abonamentul constă în 10 numere pe an, iulie-august şi decembrie-ianuarie fiind numere duble. Pe perioada de abonare, toți abonații vor beneficia de un discount de 30% la toate produsele din colecțiile igloo media. În plus, livrarea fiecărui număr de revistă se face gratuit, prin curier.

Câștigătorul campaniei va fi ales prin tragere la sorți (random.org) și va fi anunțat pe site-ul igloo și pagina de Facebook Igloo Media luni, 19 octombrie.

Mult succes să aveți și lecturi inspirate!

2 Comments

  1. Roze

    De ce nu este specificat in anunt cat costa abonamentul pe un an?!

  2. Bună, Roze,

    În anunț este inserat un link care te duce către prețul și comanda abonamentului: “Participanții campaniei pot alege unul dintre abonamentele igloo disponibile aici.”

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed