Televizorul tău Philips are o imagine fantastică? De acum, și sunetul lui va fi la fel!

TP Vision, deținătorul exclusiv al licenței pentru Philips TV, liderul european al televizoarelor premium, împreună cu legenda britanică a ingineriei audio Bowers & Wilkins au semnat un nou parteneriat multianual exclusiv cu scopul de a crea produse remarcabile și de a da startul unor noi standarde de referință pentru performanțele video și audio din domeniu. Parteneriatul reprezintă unul dintre cele mai importante progrese realizate în industria de televizoare din ultimii ani.

Noul parteneriat reprezintă o combinație de tehnologii și expertize care va împărtăși, printr-o modalitate unică, resurse interne de inginerie, lucru care le-a permis celor două branduri să proiecteze și să dezvolte o lungă serie de produse de ultimă generație, stabilind în mod constant criteriul de referință pentru cea mai bună calitate a imaginii TV și cea mai bună calitate a sunetului.

Succesul acestui parteneriat este intensificat și de tradiția celor două companii de a-și dezvolta propriile tehnologii, cu un control total al calității asupra tuturor etapelor de dezvoltare și producție. Philips TV a lucrat continuu pentru a se asigura că televizoarele sale conduc în mod constant piața, mai ales în ceea ce privește calitatea imaginii – cu ajutorul premiatului procesor P5 – designul european și tehnologia Ambilight. Bowers & Wilkins și-a dovedit angajamentul pentru cercetarea și dezvoltarea internă și pentru obținerea unui sunet calitativ, indiferent de format.

„De prea mult timp această industrie a trecut cu vederea calitatea sunetului atunci când performanța unui televizor este analizată. Depășirea acestui obicei este o provocare imensă, mai ales când vine vorba despre televizoarele noastre OLED care au dat dovadă de o calitate a imaginii remarcabilă”, a declarat Martijn Smelt, Chief Marketing Officer al TP Vision Europa.

„Noul nostru parteneriat cu TP Vision reprezintă o oportunitate fantastică pentru redefinirea parametrilor de performanță și de calitate a sunetului pentru un televizor. Noile televizoare  Philips TV vor introduce performanța noastră recunoscută unei noi audiențe de consumatori care se va bucura, în mod direct, de o experiență incredibilă pe care doar noi o putem oferi, Sound by Bowers and Wilkins”, a spus Richard Campbell, Chief Revenue Officer al Bowers & Wilkins. 

Eficiența parteneriatului este datorată și faptului că ambele companii au principalele facilități de inginerie în Europa. Philips TV își păstrează principalul Centru de Inovație în Gent, Belgia, în timp ce Bowers & Wilkins a făcut recent o investiție semnificativă pentru extinderea și relocarea centrului de cercetare și dezvoltare din Regatul Unit al Marii Britanii.

Potențialul acestui parteneriat va fi dezvăluit pentru prima oară în cadrul show-ului IFA din Berlin, de la sfârșitul acestui an.

Datorită televizoarelor Philips, TP Vision domină piaţa de ospitalitate

TP Vision este un jucător cheie pe segmentul divertismentului digital video la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor Philips în Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, Brazilia, Argentina, Uruguay, Paraguay şi anumite ţări din regiunea Asia-Pacific. Toate acestea sunt realizate prin îmbinarea experienţei în design şi a moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa operaţională, flexibilitatea şi viteza tehnologiei TPV. Toate aceste atuuri permit companiai să aducă pe piaţă televizoare de înaltă calitate: inteligente şi uşor de utilizat, cu un design sofisticat.

Compania crede în produse care oferă consumatorilor o experienţă TV superioară. Datorită televizoarelor Philips, TP Vision este lider global pe piaţa de ospitalitate. TP Vision este licenţiatul exclusiv de brand al televizoarelor Philips pentru ţările menţionate mai sus. TP Vision este deţinută 100% de TPV, producător TV mondial de top de monitoare şi LCD, care vinde şi comercializează televizoarele Philips în China.

De-a lungul anilor, grupul TPV a reuşit să își stimuleze dezvoltarea profitând de economiile de scară şi competenţele sale principale în cercetare şi dezvoltare, producţie, eficienţă logistică şi calitate. TP Vision are aproape 2.000 de angajaţi în mai multe zone de pe glob.

Promisiunea Bowers & Wilkins: cel mai bun sunet posibil

Bowers & Wilkins, fondat în Marea Britanie în 1966, este în prim-planul industriei audio performante de peste 50 de ani. Bowers & Wilkins proiectează și produce boxe de precizie pentru acasă, căști, instalații personalizate și produse audio auto performante, care stabilesc noi standarde pentru inovație și calitate ale sunetului, câștigând nenumărate premii și distincții de la studiourile și muzicienii de top din lume. Reputația lui Bowers & Wilkins se bazează pe perseverența fermă de a oferi cel mai bun sunet posibil și o experiență de ascultare a muzicii de neegalat.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed