Un cadou de 8 martie – chiar dacă ziua a trecut, știi ce poți bricola chiar tu cu următoarea ocazie

Un mic dejun în pat este ca un masaj relaxant la care cine ar spune NU? Iar dacă îți este servit pe o tavă cu decorațiuni delicate, primită cadou de 8 martie și special creată pentru tine, cu două mâini dibace și câteva unelte pentru bricolat, va fi cu atât mai prețuită.

cadou 8 martie designist 06

Materiale necesare:

  • Unealta multifuncţională Dremel® 8100 cu mâner ataşabil pentru precizie – Dremel® (inclus în set)
  • Frezele pentru gravură Dremel® 105 (0,8 mm), 106 (1,6 mm), şi 107 (2,4 mm)
  • Vopsea acrilică albă, o rolă mică pentru vopsit
  • Creion, hârtie de calc

Grad de dificultate: ** (nivel începător)

cadou 8 martie designist 04

Pasul 1:

Pentru acest proiect de bricolaj, folosește o tavă obişnuită din lemn, de formă dreptunghiulară. Aplică un strat de vopsea acrilică albă, cel mai bine cu ajutorul unei role mici pentru vopsit de la magazinul de bricolaj. Nu este necesar un strat protector sau alt gen de tratament preliminar pentru lemn.

cadou 8 martie designist 01Pasul 2:

Tipărește modelul pe care dorești să-l utilizezi la dimensiunea necesară pentru tavă şi transpune-l în centrul tăvii utilizând un creion şi hârtie de calc.

cadou 8 martie designist 02Pasul 3:

Şi acum începi gravarea. Trasează modelul cu ajutorul uneltei multifuncţionale Dremel 8100 uşor de manevrat şi al frezei de gravare 105. Lucrează încet şi cu atenţie, pentru a trasa linii de adâncime uniformă. Cu ajutorul ataşamentului mâner pentru detaliu, vei putea trasa cu exactitate în colţuri ornamentele florale, în mod clar şi îngrijit. La sfârşit, îndepărtează cu o perie rumeguşul şi “felicitarea” ta personalizată este gata.

cadou 8 martie designist 03

cadou 8 martie designist 05

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed