Un nou curs de Graphic Design începe pe 27 mai

Vine primăvara și cu ea sosește la Creative Learning un nou sezon de cursuri, al căror cuvânt cheie este “designul”. Sâmbătă, pe 27 mai, începe cursul de Graphic Design, susținut de Alexe Popescu, format din 4 workshop-uri intensive, comasate într-un weekend.

Cum știi dacă un layout (fie el un vizual, layout pentru o machetă, un ambalaj sau o carte) este bun? Când dai feedback, vrei să te bazezi pe mai mult decât simțul tău estetic? Dacă ai văzut vreodată măcar una dintre “glumele” graphic designerilor cu experiență la adresa clienților care vor “zăpada mai caldă” și nu vrei ca feedback-ul tău să se apropie de această zonă, îți recomandăm cursul de Graphic Design.

3Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016

Fie că tu ești cel care creează design-ul, fie că job-ul tău presupune să știi care sunt acele DOs and DON’Ts în acest domeniu, e foarte important să cunoști criteriile de evaluare în graphic design. Pentru că, așa cum spune și designerul Alexe Popescu, trainerul cursului de Graphic Design la Creative Learning, “în final, eşti ceea ce alegi/creezi”.

2Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016

Cursul de Graphic Design are loc, în sesiunea de primăvară 2017, în weekend-ul 27 și 28 mai de la 10 la 19.30, însumând un total de 18 ore.

Grupa e formată din maximum 15 persoane.
Te înscrii la contact@creativelearning.ro.
Toate detaliile despre curs aici.

9Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016

Cui se adresează cursul de Graphic Design?

  • Graficienilor la început de drum, care își doresc să aprofundeze subiectul, dar și pasionaților de graphic design, care au nevoie de feedback și vor să-și testeze abilitățile în vederea unei posibile cariere în acest domeniu.
  • În urma propriei experiențe, recomandăm cursul micilor antreprenori și specialiștilor în marketing, comunicare sau branding, pentru că e foarte important pentru ei, așa cum a fost și pentru noi, să înțeleagă cât mai bine care sunt criteriile de evaluare a unui produs grafic (afiș, copertă de carte, packaging, layout etc.)
  • Nu este un curs care predă un anumit program de grafică. Este despre regulile Graphic Design-ului, instrumente de lucru, teorii și concepte, explicate prin DOs and DON’Ts și foarte multe aplicații practice.

Găsești programa completă a cursului aici.
15Graphic Design - Creative Learning- primavara 201616Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016De ce îți mai recomandăm acest curs?

  • Cursului de Graphic Design, lansat în 2014, i-au trecut pragul până acum peste 100 de cursanți, care nu lucrau doar in domeniul creației, ci și în marketing, comunicare sau care erau antreprenori, cu propiile afaceri. Cursul nostru te ajută să îi poți spune mai clar graficianului cu care lucrezi ce anume îți dorești de la afișul evenimentului. 🙂
  • Este structurat în 4 workshop-uri intensive, de weekend, pentru a fi cât mai accesibil și celor care au un program foarte încărcat în timpul săptămânii.
  • Grupa este formată din maximum 15 cursanți, iar după fiecare temă de curs primești feedback-ul imediat al trainerului, dar și al colegilor de grupă.
  • Baza cursului o reprezintă exercițiile și aplicațiile practice, pornind de la cazuri reale (logo-ul unui brand; cartea de prezentare a unei companii etc.). Le vei rezolva atât analog (adică prin decupaje sau forme geometrice, folosind markere speciale etc.), cât și digital (cu ajutorul calculatorului, dacă știi deja să folosești un program de grafică).
  • Pe parcursul cursului, va fi disponibilă și o minibibliotecă de Graphic Design, ale cărei titluri le poți consulta la curs, dar și împrumuta de la un weekend la celălalt.

Iată cum va arăta experiența ta la curs.

13Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 14Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 17Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016

Experiența ta va fi una totală, de la locul unde se desfășoară cursul, la pauza de cafea. În cadrul fiecărei sesiuni avem grijă să vă îndulcim cu bunătăți fine. În toamnă, de exemplu, vechii prieteni de la House of Cookies ne-au făcut weekend-urile mai savuroase.

Despre House of Cookies, noua oază cu dulciuri fine din oraș, v-am povestit aici, dar și aici. Până atunci, vă facem poftă cu câteva dintre delicatesele prezente la curs:

10Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 11Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 12Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016

Feedback-ul cursanților noștri:

“M-am bucurat foarte mult de cursul de Graphic Design, am învăţat multe din interiorul branşei, iar partea practică, deşi simplistă la prima vedere, m-a ajutat să fiu mult mai atentă la procesul de creaţie şi să observ ceea ce poate aş fi trecut cu vederea înainte.” – Maria Axinte

“Mă bucur că am avut ocazia să particip la acest curs, să vă cunosc şi să învăţ atâtea lucruri. Chiar dacă nu discutam despre ceva foarte stufos, privind în ansamblu acum, conţinutul a fost suficient cât să prezinte noţiuni de bază şi să stârnească dorinţa şi curiozitatea de a continua research-ul în direcţia dorită. Chiar aveam nevoie de asta.” – Ion Preda

18Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 20Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 21Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 22Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016 23Graphic Design - Creative Learning- primavara 2016

Cursul de Graphic Design începe la școala Creative Learning pe 27 mai. Dacă vrei să începi cursul împreună cu noi în primăvara care stă să înceapă, înscrie-te cât mai curând.

Te înscrii la contact@creativelearning.ro.
Toate detaliile despre curs aici.

Perioada de desfășurare:

Workshop 1: Sâmbătă | 27 mai | 10.00 – 14.00
Workshop 2: Sâmbătă | 27 mai | 14.30 – 19.30
Workshop 3: Duminică | 28 mai | 10.00 – 14.00
Workshop 4: Duminică | 28 mai| 14.30 – 19.30

Designist-Creative-Learning-curs-2

Despre unul dintre proiectele de graphic design recente și foarte apreciate ale trainerului Alexe Popescu – RO-KIT, concentratul de România în 50 de simboluri identitare – ți-am povestit aici.

Mai multe fotografii din sesiunile anterioare pe pagina de facebook Creative Learning.

Fotografii: Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed