Un nou magazin bam boo

Îți dăm o veste bună: începând cu 9 august, vei găsi decorațiuni pentru casă, piese de mic mobilier și cadouri inspirate într-un nou magazin bam boo, deschis în AFI Palace Cotroceni. Completează lanțul de magazine, ajunse acum la numărul 15, și le oferă clienților produsele cu care deja s-au obişnuit, dar într-un spațiu nou, cu un concept de amenajare modern și inovator.

Fie că ești în căutarea unui cadou sau a unor mici piese de mobilier ori decorațiuni pentru dormitor, camera copilului, bucătărie, baie sau grădină, ai peste 2.500 de produse din care poți alege: textile, rame și albume foto, cutii de bijuterii, felicitări, seturi cosmetice, produse de aromaterapie etc. Iar săptămânal te vei bucura de produse noi, la prețuri prietenoase.

Noutatea absolută este reprezentată de conceptul de amenajare, realizat de designerul cu experienţă internaţională, Brandon Lee, care ne spune: Conceptul inovator al noului magazin bam boo reflectă tendinţele actuale din domeniul designului interior. Atenţia pentru detalii, combinaţia de culori şi materiale, precum şi schema de iluminare îmbie la explorare şi relaxare. Rezultă astfel un spaţiu confortabil, dar funcţional care oferă o experienţă de cumpărături plăcută şi prietenoasă. Astfel, sperăm că fiecare client se va regăsi în designul spaţiului ale cărui caracteristici cheie sunt armonia şi căldura.”

Philippe Eustratiades, fondatorul mărcii bam boo, Mariana Dragan – Concept & PR Manager

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed