Unde pui la păstrat micile tale plăceri?

Mici comori personale ori secrete, vederi, poze, suvenire, cărți de vizită sau chiar ghivece cu flori sau, cine știe, papiote și bucăți de materiale pe care le mai pui deoparte pentru următoarea sesiune de bricolaj ori creioanele colorate ale copilului – toate au și ele nevoie de o căsuță a lor. Ce zici de cutii din lemn personalizate manual de artizani din România? Le-am găsit pe breslo.ro.

Despre Le Cose Animate ai mai auzit pe designist, când una dintre cutiile din colecția creatoarei a ajuns la una dintre cititoarele noastre. Între timp, cutiile și lădițele shabby chic se înmulțesc și iată-le pe preferatele noastre:

O lădiță însuflețită cu trei inimioare handmade din lut și fundițe delicate roz, din organza.  Lădița Sweets costă 69 de lei și are 20 x 30 x 15 cm.

Bucureștii Vechi – o cutie mai nostalgică, pentru păstrat fotografii sau ceasuri deșteptătoare care nu mai merg, dar pe care nu te înduri să le arunci, că-ți amintesc de copilărie și de după-amiezele petrecute la bunici. O imagine cu Piața Palatului Regal se află pe capac, iar în interior te va surprinde o fotografie vintage cu Athénée Palace. Are 20 x 30 x 15 cm și costă 67 de lei.

Se spune că lădița Roses Grey se laudă că locuiește la Paris și că nu își imaginează viața fără pereche, ba mai mult, susține că ea poartă noroc în dragoste celui care o aduce în casa sa. Dimensiuni 20 x30 x 15 cm, costă 50 de lei.

Boudouir Box, realizată de Diana Ciovica pentru Le Cose Animate, este o cutie care promite să păstreze bine cele mai de preț secrete. Este pictată cu vopsele acrilice și protejată cu trei straturi de lac eco, 20 x 30 x 15 cm, costă 68 de lei.

Blue Butterfly este o lădiță plină de fluturi de un albastru senzațional, simbolizând vara aceea pe care ți-ai dori să o păstrezi mereu. Are 20 x 30 x 15 cm, este pictată cu vopsele acrilice și înfrumusețată prin tehnica decoupage. Costă 50 de lei.

O lădiță decorată cu o inimă handmade, cu dantelă vintage, lucrată manual. Lădiţa Heart este pictată cu vopsele acrilice și protejată prin trei straturi de lac eco. Dimensiuni: 20 x 30 x 15 cm. Preț: 74 de lei.

Camelia Bănică este o altă creatoare care complotează la păstrarea secretelor noastre prin cutiile pe care le creează. Cutia Flori de vară este decorată prin tehnica decoupage
Dimensiuni: L 26,7 x 6,1 x 7,2 cm. Costă 39 lei.

Cutie de bijuterii, by BFFMyLove, cu închizătoare interioară, pe bază de magnet. Antichizată, cu motive florale de lavandă, decorată cu un mic buchețel de lavandă pe capac. Dimensiuni:  L 17, 7 x 11 x h 7, 5 cm. Costă 60 de lei.

Cum suntem suflete călătoare, ne-ar prinde bine o cutie ca aceasta, în care să ne punem la păstrat boarding pass-urile, biletele de intrare la muzee și câteva vederi. Este realizată de  Iz de Provence și costă 45 de lei.

Așa este compartimentată cutia la interior.

Știm câțiva mari iubitori de pisici, care ar ține jucăriile, peria și șamponul micilor lor prieteni într-o cutie specială, dedicată lor. Vine tot de la Iz de Provence, costă 5o de lei.

Citește restul articolului pe breslo.ro

2 Comments

  1. Iulia

    Chiar aveam nevoie de o cutie pentru bijuteriile mele. Mi-ati venit in ajutor la momentul potrivit 🙂

  2. […] de LeCoseAnimate (ale căror cutii personalizate, şi ele foarte şic, ţi le-am prezentat deja), costă 90 de lei şi o poţi comanda din magazinul online. Este din metal, are diametrul 22 x h […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed