Verde-n faţă, un eveniment alternativ în cadrul Romanian Design Week

Pentru că tocmai v-am vorbit despre programul Romanian Design Week, recomandăm un eveniment alternativ, care se va întâmpla marţi, 21 mai, ora 18:00, la Casa Carol 53: expoziția „Verde-n față”. Dacă nu aţi ajuns încă la Casa Carol 53 acum e momentul, mai ales că evenimentul “Verde-n faţă” combină mai multe forme de expresie artistică, care își propun o interpretare a naturii, cu ajutorul unui amestec de tehnici și materiale diverse si actuale.

Ce spun organizatorii evenimentului:

Avem supă la ceaun afară, muzică și instalatii înăuntru, chef de poveşti si de dansat. Mai avem şi fotografie, mobilier verde, măsute de cafea în formă de frunze, cai verzi pe pereți, lucrări pe lemn și instalații cosmice.

Model

Cine?
Suntem un grup de artiști plastici, arhitecți peisagiști, designeri de produs, fotografi, muzicieni, arhitecți de interior, artiști vizuali și activiști de mediu.

Cai verzi pe pereți, despre care v-am povestit şi noi aici.
Marele deget Mare 
Poteca Studio
Mircea Struţeanu
George Anghelescu
Ioana Gorzo
Stefan Ungureanu
Doru Dumitrescu
Alina Turdean&Anca Trestian. Interviul cu Alina şi Anca îl puteţi citi aici.
Valentin Popescu

Cu designerii Cai verzi pe pereţi, Ana Bănică şi Bianca Bărbieru, dar şi cu Alina Turdean, de la ele a şi pornit iniţiativa evenimentului “Verde-n faţă”, te vei întâlni pe 25-26 mai la Made in RO, târg de design românesc, ediţia a II-a. Abia aşteptăm să îţi prezentăm noutăţile pe care le pregătesc, ce vor fi expuse în weekend-ul 25-26 mai la Galeria Alchemia, Calea Moşilor nr. 95.

Ce e Verde-n faţă?

E o bucată de natură controlată, într-un mediu urban, creată prin materiale și tehnici prin care nimic natural n-ar putea să fie în mod normal cuprins. Vrem să ne jucăm cu ce avem prin minte și prin sertare si să facem asta împreună. Punem cap la cap niște bucăți de lemn, niște tablă, câteva ghemotoace, plante, abțibilduri și muzică, câteva imagini din amintiri, împreună cu talente bucătăreşti și contrucții meşterite.

Unde?
21 mai începând cu orele 18:00 la Casa Carol 53, bd-ul Carol nr. 53.

Cum procedăm?
Ne întâlnim și vedem împreună ce am făcut. O să ne uităm la instalații înăuntru și la instalații afară și o să facem asta pe muzică. Cu o porție de ciorbă în față, cu un pahar bine asezonat, ne facem cunoștințe noi și dansăm pe muzici frumoase.

De ce?
Pentru că ne place mult ce facem, pentru că noi cunoaștem niște oameni talentaţi pe care vrem să-i cunoașteți și voi.

Afis verde-n fata cu parteneri

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed