Vinerea asta fii cu ochii pe PIATRAONLINE.ro. E Black Friday! Sau mergi în showroom.

E jumătatea lui noiembrie, e normal să ne pregătim pentru Black Friday! Ne bucurăm că, în ultimii ani, pe lista cumpărăturilor pentru acasă nu sunt doar deja prea vânatele electrocasnicele, ci și finisaje. Anul trecut, cam pe vremea asta, eram în vizită în showroom-ul PIATRAONLINE, care, aviz curioșilor & pasionaților, arată super designish.

24Piatra-Online-showroom-DesignistNe-am numărat printre invitații care experimentau ghidat, în premieră, noua amenajare semnată de Phenomena Laboratory. Iar vizita din noiembrie 2015 a coincis cu cel de-al doilea Black Friday la PIATRAONLINE. Din exterior lucrurile păreau calme, dar puteai ghici rumoarea consultanților din spatele monitoarelor la care mai trăgeam cu ochiul. Valoarea vânzărilor din primele trei ore ale zilei a fost de peste 214.000 de lei, respectiv peste 48.000 de Euro, iar la final de zi valoarea a ajuns la aproximativ 150.000 Euro. Vorbim acum de cifrele anului trecut.

Piatraonline Black friday 2

Vinerea asta, 18 noiembrie 2016, Black Friday la PIATRAONLINE înseamnă: reduceri de până la 80% la 20.000 de metri pătrați de piatră naturală, care se traduc prin produse a căror valoare trece de 350.000 Euro. E de stat cu ochii pe PIATRAONLINE și comandat rapid, căci după experiența anului trecut chiar și stocurile mari se epuizează. Vorbeam în noiembrie trecut cu colegii invitați cum avantajul clar al showroom-ului PIATRAONLINE, pe lângă faptul că e cel mai mare magazin online de piatră naturală, este și depozitul imens pe care îl are chiar alături. Și faptul că livrările încep din aceeași zi, după ce au fost pregătite în depozitul alăturat. Totul e extrem de bine coordonat, iar comenzile ajung la destinație mai repede.

Motto-ul “Reduceri imposibile pentru proiecte posibile” e foarte cool ilustrat. Heleșteul din dormitor, piscina din meeting-room sau șemineul din cușca câinelui sunt idei de proiecte care smulg cel puțin un zâmbet degajat în febra cumpărăturilor apropiate. Pentru că, da, la așa reduceri, multe dintre visurile neîndeplinite pentru acasă devin posibile.

Ce produse găsești la reduceri de până la 80%?

Știi sigur zicala “iarna-ți faci car și vara sanie”. Dacă amenajarea grădinii, curții sau updatarea fațadei nu ți-au ieșit vara trecută, ia-ți acum materialele care au rămas pe lista pusă în cui. Nu mai zicem de transformările de la interior. Știm pe cineva foarte atras de posibilitățile decorative ale ardeziei flexibile, materialul inovator care e pe lista reducerilor de Vineri, la Black Friday. Și mai știm că și-l va lua vineri ca să-i testeze look-ul pe capacul unui cufăr vechi. Nu uita că, pe lângă rezistența ei de piatră și flexibilitatea care-ți permite să o montezi (de fapt, lipești) pe orice tip de suprafață – curbă, cu colțuri etc., este și materialul care are grijă de resursele planetei. Nu se deteriorează la razele UV și nici sub influența apei.

SKINArdezia flexibilă aplicată pe fronturile bucătăriei…

SKIN 2… sau, și mai scenografic, pe peretele din dreptul căzii.

Cele mai comandate produse au fost, anul trecut, foile de ardezie și travertin, iar 80% dintre comenzi au venit din magazinul online, www.piatraonline.ro. Anul acesta, echipa estimează vânzări de peste 200.000 de Euro.

Pe lângă ardezie flexibilă și travertin, vineri, te mai așteaptă peste 100 de produse din marmură, granit, adezivi sau soluții de impermeabilizare. Ca să ai temele făcute până vineri și proiectul conturat, ți-am pregătit:

MarmuraMarmură King Blue

4Travertin-si-marmura-Piatra-OnlineProiect PIATRAONLINE cu travertin Silver, french pattern

Oferta este valabilă doar în data de 18 noiembrie, timp de 24h pentru magazinul online www.piatraonline.ro/blackfriday și în intervalul 9:00 – 21:00 în showroom-ul din București. Toate comenzile vor fi livrate începând cu ziua de 18 noiembrie, în termen de 7 zile lucrătoare.

bucatarie-perete-ardezie-multicolora-sunset

Plăci de ardezie multicoloră, în bucătărie – proiect PIATRAONLINE, în România.

„Produsele care fac parte din oferta de Black Friday sunt special concepute pentru nevoile unui proiect mic sau mediu, dar am pregătit și discount-uri la produse folosite în proiecte complexe de amenajări, astfel încât să putem fi alături de toți clienții noștri. Mai mult, încurajăm clienții să vină în showroom pentru a putea beneficia de sfaturile echipei de specialiști în piatră naturală”, spune Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

IMG_8714---Mariana-Bradescu

Așadar, știți ce aveți de făcut: scoateți proiectele de prin sertare sau de unde le-ați lăsat de când s-a făcut urât afară, vă inspirați din ideile pe care vi le-am pregătit și faceți musai o vizită Vineri la PIATRAONLINE sau în showroom – Aleea Teisani, Nr. 137A, Sector 1, București.

Spor la cumpărături și să vă duceți la bun și creativ sfârșit proiectele de amenajare cu piatră naturală!

Fotografii: prin PIATRAONLINE

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed