Work from home? Trimite-ne povestea ta (cu design inclus) și vom scrie despre ea!

Ne-am întrebat: oare cum lucrează designiștii de acasă în perioada asta? Și așa ne-a venit ideea să ne motivăm și să ne inspirăm reciproc într-ale designului biroului de acasă 🙂

Mai mult, citeam zilele trecute (cu surprindere) că  Bucureștiul este cel mai potrivit oraș din lume pentru lucrul de acasă conform unui studiu din care fac parte 50 de orașe, printre care și Roma, Milano, Paris, Amsterdam sau Hamburg. Criteriile pe baza cărora am luat, se pare, premiul I nu sunt legate de arhitectura cartierelor bucureștene sau estetica locuitului. Au contat factori precum viteza internetului, numărul de restaurante care livrează la domiciliu, joburile remote disponibile și costurile de trai, în general. Par argumente suficiente pentru a ne continua stilul de viață #staysafe din ultimele săptămâni, cel puțin până la vești mai încurajatoare.

Am scris despre cum s-au adaptat designerii și arhitecții la coordonatele carantinei. Acum te invităm să ne povestești chiar tu despre experiența ta cu teleworking-ul și să ne arăți biroul tău de acasă! Noi o să alegem cele mai frumoase povești, atât vizuale, cât și scrise, pe care le vom grupa într-un articol special #readershomeoffice #wfh ❤️

Ne propunem, cu ajutorul tău, să îi motivăm și pe ceilalți designiști din comunitate să fie mai productivi și creativi de acasă, ba chiar să își regândească locuitul, astfel încât să facă loc unui spațiu de lucru de-a binelea, fie el birou, atelier…

Prin urmare, iată ce avem nevoie de la tine, dacă vrei să ne împărtășești povestea ta (nu dăm date personale, povestea contează!):

  • trimite-ne una, două, maximum 3 fotografii cu spațiul tău de lucru de acasă (ocazie să-ți pui la încercare talentul de fotograf)
  • adaugă o minipoveste (adică un paragraf-doua-trei) despre biroul tău de acasă. Dă-ne detalii plastice, creative, de design, dar și funcționale :). Ai făcut mici transformări, ai mutat mobila? Cum lucrezi? Ce îți bucură ochiul zilnic? Îți cumperi flori din când în când? Sau cum ai adus primăvara în biroul de acasă? Plusuri, minusuri? Ai o cană de cafea sau un set de ceai care îți aduce o mică bucurie zilnic? Porți din când în când hainele tale de designer? Jazzy tunes sau un post de radio cool pe care îl asculți pe fundal? Un copac la fereastră sau orice… Da, orice crezi tu că e relevant să împărtășești cu ceilalți, că să-i inspiri, să-i motivezi.

Dacă vrei și tu să participi, trimite-ne pachetul poveste+foto până pe 5 mai (inclusiv) la designist@designist.ro, cu subiectul #readershomeoffice. Vei vedea apoi pe website selecția care va fi subiectul articolului nostru.

Prin trimiterea fotografiilor și a informațiilor, îți exprimi implicit acordul ca acestea să fie publicate pe website-ul designist.ro.

O zi cu spor și design!

Foto: unsplash.com

One Comment

  1. Horațiu

    Ar fi fost frumos să am un birou ca cel din ultima poză!

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed