Care sunt atuurile cursului de Design Interior Creative Learning? Argumentele noastre pentru experiența ta completă.

Este cel de-al treilea an în care vorbim, cu același entuziasm, despre cursul de Design Interior by Creative Learning. Între timp, cursul nostru a ajuns la sesiunea cu numărul 6 și are aproape 150 de absolvenți. Ne bucură succesul său și abia așteptăm să-i cunoaștem pe noii cursanți, ce vor începe cursul pe 15 martie. Poate și tu vei fi unul dintre ei. 🙂 În acest moment mai sunt doar 5 locuri disponibile în cadrul sesiunii de pimăvară! Grăbește-te dacă vrei să începi cursul primăvara asta, alături de noi.

Găsești toate informațiile despre programă, trainer, costuri aici.
Înscrieri la: contact@creativelearning.ro. 

20Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative LearningFotografie de grup(ă) cu absolvenții cursului din sesiunea de toamna trecută.

De ce îți recomandăm să urmezi acest curs?

Cursul de Design Interior te va iniția în acest domeniu vast, dar frumos. Este, dacă preferi o exprimare mai generală, un curs pentru “începători”, pentru cei la început de drum în designul interior. În același timp, am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu – designeri, arhitecți la începutul carierei, owneri de showroom-uri specializate în amenajări interioare. I-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat skill-uri necesare în munca cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor.

18Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

Din experiența noastră și din feedback-urile cursanților noștri, credem că este cel mai bun curs pentru cei la început de drum în designul interior. Îți explicăm imediat de ce:

  • Nu este doar un curs de “educație estetică”, ci unul în care ideile wow se întâmplă pe moodboard-ul tău. Vei lucra cu materiale, texturi, decupaje direct pe moodboard, dar și digital (cu ajutorul computerului, dacă preferi să rezolvi moodboard-ul astfel).
  • Nu îți irosim timpul cu vizite nesfârșite în showroom-uri, ci, pe măsura aplicațiilor practice, primești sugestii și recomandări punctuale de surse, materiale etc. Credem că important e nu să cunoști stocurile magazinelor de profil, ci cum să îmbini armonios și coerent stiluri, culori, materiale, texturi.
  • Vei schița proiectul de amenajare pentru casa unui client și vei învăța cum îi identifici stilul, cum te mulezi pe universul lui și cum îl redai într-o amenajare.

21Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative LearningDiploma de absolvire Creative Learning

14Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

  • O grupă are maximum 25 de cursanți, care în timpul celor două workshop-uri practice (cu o durată de 4 ore) se împarte în două grupe mai mici. Pentru ca fiecare dintre voi să primească atenția și timpul necesare din partea trainerului.
  • Cele 10 întâlniri de seară nu se rezumă doar la prezentări de cazuri reale, exemple de amenajări și feedback, ci și la aplicații practice, dar și mici teme pentru acasă, ce sunt discutate la următoarele întâlniri sau la workshop.
  • Cursul te familiarizează cu o metodă, un stil și etapele de lucru, dar și cu sursele și resursele de care ai nevoie în acest domeniu.

Noutatea cursului care începe pe 15 martie va fi un atelier dedicat surselor (showroom-uri, shop-uri online, creatori  și producători locali) care te vor ajuta în conturarea unui cămin cosy, cu personalitate, susținut de noi, Designist: ți-am pregătit ponturi de piese faine&accesibile, corpuri de iluminat și accesorii decorative pe care te poți baza în amenajările în care te vei implica.

Programa completă a cursului aici.

17Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

Experiența ta va fi, așa cum ți-am mai povestit, una totală. De la locul în care se desfășoară cursul până la pauzele de cafea. Încercăm să găsim de fiecare dată locuri și colaboratori noi, ca tu să descoperi oaze designish și gusturi fine din oraș.

Și, dacă imaginile nu spun tot, iată și feedback-urile cursanților noștri.

13Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning 15Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

16Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

Pauzele de cafea ale workshop-urilor sesiunii de toamnă 2015 ne-au fost îndulcite de La Folie, a căror cafenea din Centrul Vechi a ajuns rapid în topul preferințelor noastre, și de Ana Pan.

9Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative LearningCiocolată de casă, pavlova cu fructe și coconut cake de la La Folie. Ți-am povestit recent despre noutățile lor.

4Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative LearningParmesan swirls & chorizo rolls: snack savuros marca La Folie.

10Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning 11Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning Rulori cu spanac, foarte gustoase & fursecuri ca la mama acasă, de la Ana Pan. 12Curs Design Interior - toamna 2015 - Designist Creative Learning

Cursul de Design Interior începe pe 15 martie la Creative Learning.

Înscrieri la contact@creativelearning.ro.

Perioada de desfășurare:
15 martie – 24 mai 2016, în fiecare marți / 19.00 – 21.00 / Durată: 2 h
Marți, 3 mai – pauză
Workshop 1 – Sâmbătă, 9 aprilie / Durată: 4 h
Workshop 2 – Sâmbătă, 14 mai / Durată: 4 h

Vezi mai multe fotografii de la curs de pagina de facebook Creative Learning.

Vizual-Curs-Design-Interior

Fotografii: Creative Learning

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our BlogVisit Our BlogVisit Our Blog