Cum a fost la Made in RO, ediţia a II-a, 25 şi 26 mai, şi câştigătorii Tombolei de design

În acest weekend, pe 25 şi 26 mai, a avut loc ediţia a II-a Made in RO, târg de design românesc, cu tema Motive tradiţionale în designul contemporan. Târgul a avut loc la Galeria Alchemia (Calea Moşilor nr. 95) şi a închis seria de evenimente din cadrul Romanian Design Week.

Made in RO - editia a II-a - Designist (2)Le mulţumim tuturor celor care ne-au vizitat în cele două zile de Made in RO: a fost un weekend plin de oameni minunaţi şi obiecte frumoase, prezentate în premieră, într-un cadru designish, cu accente artistice. Ne-am simţit extraordinar să descoperim interesul concret şi dorinţa publicului nostru de a pleca acasă cu cel puţin un obiect de design, Made in RO.

Made in RO - editia a II-a - Designist (3)Ceasuri şi piese de mobilier semnate de ArhiDot Design

Au expus: The Awesome Project, Ciprian Vrabie, Culture Soup, Lightsquare, Lemps, Martine Claessens, Cai verzi pe pereți, Alina Turdean, Thecraft LAB, Alexandra Constantinescu, ArhiDot Design, 11am architects, Mihai Stamati, Una ca Luna, Wamps, Mihaela Ivana, Sucita Goodies, Alin Teglaș, Iutta, Ioana Corduneanu & Mândra Chic.

Made in RO - editia a II-a - Designist (8)Dorin Ştefan, Anda Ştefan şi Eliza Yokina, printre vizitatorii Made in RO

Made in RO - editia a II-a - Designist (15)

Dacă la intrare vizitatorii noştri erau întâmpinaţi cu praline Neuhaus, un voucher cadou de la BioBeauty (www.biobeauty.ro) şi prezentarea Caselor Inimoase construite de HoneyWood, sponsorul evenimentului, odată ajunşi în spaţiul Alchemia îi cunoaşteau pe designerii expozanţi şi descopereau obiectele, accesoriile şi accentele fashion pregătite special pentru Made in RO.

Made in RO - editia a II-a - Designist (13)Despre Casele inimoase, cu structură din lemn, pe care HoneyWood le construieşte de mai bine de la 10 ani în Europa de Vest, tocmai ţi-am povestit pe Designist – aici. Iar pralinele Neuhaus, atât de fin ambalate, au fost foarte apreciate de vizitatori şi micuţii lor 🙂 

Made in RO - editia a II-a - Designist (14)Cu voucherul cadou, primit de la BioBeauty, vei avea o reducere de 15% la produsele cosmetice bio în magazinul din AFI Cotroceni (la etaj, vizavi de Benvenuti).

La plecare, revistele Igloo, Zeppelin, All Hollow şi Atelierul de Proiectare puteau fi răsfoite la o limonadă şi o cafea, pe terasa Alchemia, şi apoi luate acasă 🙂

Made in RO - editia a II-a - Designist (1)În jurul Tricoului cu Tricolor, semnat Semne Cusute (Ioana Corduneanu) şi Mândra Chic (Alina Zară).

Made in RO - editia a II-a - Designist (4) Made in RO - editia a II-a - Designist (5) Lămpi inspirate din folclor, semnate de 11am architects

Made in RO - editia a II-a - Designist (6)Ioana Bardaş şi Dana Boştină

Made in RO - editia a II-a - Designist (12)Ioana Grigorescu (Sucita Goodies), cu pernuţa-inimă la piept, alături de lămpile Wamps

Iată şi câteva dintre reacţiile vizitatorilor Made in RO: mult mai multe momente faine surprinse în cele 2 zile de târg vor urma într-un album cuprinzător pe pagina de facebook Designist.

Made in RO - editia a II-a - Designist (9)Olivia Sandu (stânga) împreună cu un fan al genţilor Iutta

Made in RO - editia a II-a - Designist (11) Stickerele Cai verzi pe pereţi au atras copii absolut adorabili!

Made in RO - editia a II-a - Designist (16)Colecţia Join Us for Dinner, semnată de designerul Martine Claessens, şi o tânără pasionată de accesorii textile pentru masă 🙂

Made in RO - editia a II-a - Designist (17)Designerul Mihaela Ivana (stânga) în timp ce erau probate bijuterii din colecţia Portul Tradiţiei.

Made in RO - editia a II-a - Designist (7)

Made in RO - editia a II-a - Designist (20)Lângă scaunele 2M, semnate Irina Neacşu (Thecraft LAB)

Made in RO - editia a II-a - Designist (21)Probă cu tricou Dersu Streetwear, semnat Ciprian Vrabie şi Iulian Suman.

Made in RO - editia a II-a - Designist (22)Elefantul Sucita Goodies se pregăteşte de drumul spre o nouă casă.

Şi acum Tombola! Ca şi la prima ediţie Made in RO, am pregătit o tombolă cu 4 premii de design. Iar câştigătorii lor, proaspăt traşi la sorţi, sunt:

Made in RO - editia a II-a - Designist (18)

1. Lampa Nufăr, design 11am architects. Câştigătorul este Mihai Ionescu.

Lily - Designist

2. Lampă din lemn creată de Wamps. Câştigătorul este Ioana Avram.Lampa-din-lemn-by-Wamps - Designist 3. Set de coastere cu motive tradiţionale, by Culture Soup. Câştigătorul este Laura Georgiana Cremene.

Coastere-cu-motive-traditionale-by-Culture-Soup - Designist 4. Ceainic din porţelan creat de Alexandra Constantinescu. Câştigătorul este Ramona-Maria Ciucă.

Alexandra Constantinescu - Designist

Despre Câștigătorul Concursului BestDesign Made in RO și petrecerea în care Designist și HoneyWood au oferit premiul vei citi curând pe Designist!

Mai multe fotografii de la Made in RO, ediția a II-a aici.

Fotografii eveniment: Alex Boghian

6 Comments

  1. […] Cum a fost la Made in RO, ediţia a II-a, 25 şi 26 mai, şi câştigătorii Tombolei de design […]

  2. […] Cum a fost la Made in RO, ediţia a II-a, 25 şi 26 mai, şi câştigătorii Tombolei de design […]

  3. […] pregătit o ediție cel puțin dublă față de cea din mai: totul se desfășoară pe două niveluri, însumând 600 mp! Multe nume noi, chiar și […]

  4. […] de desgin de produs mai ales în cadrul ediției cu numărul II a târgului de design românesc Made in RO, by […]

  5. […] în designul contemporan românesc. Colecțiile noi ale designerilor români special create pentru ediția a doua a Made in RO – târg de design românesc, cu tema Motive tradiționale în design, s-au bucurat de succes și prezența în multe alte […]

  6. Ne dorim cat mai multe proiecte de acest gen. Felicitari !

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed