Concurs! Designist şi La Maison îţi fac cadou o pernuţă superbă de 1 iunie!

În urma tragerii la sorți, câștigătorul pernuței zâmbitoare este Anna, comentariul din 28 mai, ora 22:53. Vă mulțumim tuturor pentru participare și ne bucurăm că v-au plăcut colțurile șic surprinse în showroom-ul La Maison!

Săptămâna aceasta, pe 1 iunie, sărbătorim Ziua Copilului! Iar împreună cu showroom-ul La Maison îţi oferim în dar o pernuţă superbă de la brandul Designers Guild, care scoate la iveală atât de delicat copilul din tine.

La Maison showroom - Designist (23)Pernuță Miss Muffet Magenta, cu aplicație brodată (40 x 40 cm).

Noi ne-am îndrăgostit pe loc de pernuţa cu fetiţă, pe care o găseşti în showroom-ul La Maison  (bulevardul Dacia la nr. 73, lângă Institutul Francez) şi nu am sta pe gânduri în a-i acorda rolul principal în camera de zi, nu doar în cea a micuţilor 🙂

Ca pernuţa Designers Guild să ajungă la tine pe canapea, trebuie să:

1. Dai Like paginii de facebook Designist.ro.
2. Dai Share postului despre concurs, ca Miss Muffet  să zâmbească de 1 iunie şi pe wall-urile prietenilor tăi.
3. Ne spui, printr-un comentariu la acest post, care este colţul tău preferat din showroom-ul La Maison (găseşti articolul aici): click pe fotografia preferată şi pune-i linkul într-un comentariu, mai jos.

Câştigătorul va fi tras la sorţi. Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Deadline: duminică, 2 iunie, ora: 18.00. Succes tuturor! 🙂

38 Comments

  1. Pingback: 1 iunie pentru copii mari, ediția a doua, la Uncle Jeb StudioDesignist

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed