Cum prinde contur inspirația parfumurilor AVON în ilustrațiile Mădălinei Andronic și Ioanei Șopov?

Ne apropiem de evenimentul AVON Inspiration Challenge , din noiembrie, în care vom descoperi toate lucrările artiștilor și designerilor români inspirați de cele 10 parfumuri AVON.

Madalina Andronic - Designist

Mădălina Andronic, 25 ani, ilustrator freelancer

Ilustrațiile semnate de Mădălina Andronic și Ioana Șopov prind contur, iar artistele ne-au spus deja prima parte din povestea Inspiration Challenge. Tema lucărilor este în ton cu umbrela de comunicare din octombrie – noiembrie: #relatie sau #distractie.

Madalina Andronic Foto 1Acesta este un fragment din ilustrația semnată de Mădălina Andronic, inspirată de parfumul Premiere Luxe Gold Blush. Premiere Luxe vine cu aroma luxuriantă a nopților de vară, cu iz de magnolie, iasomie, gardenie.

Îmi place să lucrez din sufragerie cu clienți din toată lumea, care vor din energia mea pozitivă. Am publicat cinci cărți ilustrate în România și UK, urmează a șasea. Sunt co-creator The Awesome Project, iar planul meu cel Mare este să dezvolt un after-school pentru studenții la artă care își doresc să aibă mușchii pregătiți pentru viața reală. În munca mea se strecoară idei din călătorii, vise, dorințe ascunse, din povești învechite și gesturi uitate. Premiere Luxe Gold Blush m-a dus cu gândul la povești vechi cu femei misterioase, cu ochi pudrați și mâini calde îngropate în gardenii și flori de iasomie. “

Ilustrația va fi una misterioasă și foarte feminină, cu foiță și pulbere de aur, cu flori și vrejuri delicate, cu și despre o divă extraordinaire.”, spune Mădălina.

Ioana Sopov - DesignistIoana Șopov, 26 de ani, ilustratoare și graphic designer

Pe Ioana Șopov, parfumul Christian Lacroix Ambre a dus-o cu gândul la o zi frumoasă de început de toamnă:

Desenez de când mă știu, iar de lucrat efectiv în domeniu lucrez de aproximativ patru ani. Mă axez in principal pe ilustrație digitală, dar nu mă sfiesc niciodată să experimentez cu tehnici analog. Mă inspiră în mod special natura și figura umană. Cumva, realitatea înconjurătoare se reflectă în tot felul de forme în lucrările mele. Pentru mine, parfumul Christian Lacroix Ambre miroase a început de toamnă călduroasă, frunze foșnitoare sub tălpi și un ceai cald băut la o terasă încă puțin însorită.”

Colaj Ioana SopovFragment din ilustrația semnată de Ioana Șopov inspirată de aroma parfumului Christian Lacroix Ambre  – un amestec de mandarină și trandafir, înnobilat de notele de ambră lichidă.

Abia așteptăm să vedem ilustrațiile finale, trebuie să recunoaștem că aceste detalii anunță lucrări seducătoare.

Categoriile și designerii implicați sunt:

Design Vestimentar: Ioana Ciolacu și Mihai Dan Zarug
Design de produs: Mădălina Teler și Liliana Stoica
Bijuterie: Carla Szabo și Alexandra Ungurelu
Fotografie: Cătălin Georgescu și Cristian Vasile
Ilustrație: Mădălina Andronic și Ioana Șopov

Iar aromele reprezentative pentru Inspiration Challenge 2014 sunt: Luck, Today Tomorrow Always, Femme, Parisian Chic, Instinct, Outspoken Intense by Fergie, Elite Gentleman, Exploration, Christian Lacroix Ambre și Premiere Luxe Gold Blush (acestea din urmă vor fi lansate la sfârșitul sezonului).

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed