În cadrul Anniversario Peroni vor fi dezvăluite obiectele de design create de artiștii proiectului Instalart

În seara de Joi, 13 iunie, sărbătorim 50 de ani de Peroni Nastro Azzurro, berea premium italiană numărul unu în lume. Anniversario Peroni are loc la Fratelli Social Club, începând cu ora 19.30, iar în cadrul petrecerii vor fi dezvăluite obiectele de design realizate de cei șapte faimoși designeri și artiști români în cadrul proiectului Instalart/Obiect/001.

Peroni Anniversario - Instalart - Designist

Încă de la începutul anului îți povesteam despre provocarea proiectului Instalart/Obiect/001 – Inspired by Peroni: șapte designeri români răspundeau provocării de a crea un obiect în stilul Italiei anilor ’60, readucând în contemporan rafinamentul, creativitatea și efervescența perioadei La Dolce Vita – valori păstrate în personalitatea brandului Peroni încă de atunci.

Instalart_Obiect_001_inspired-by-Peroni-17

Designerii români care au acceptat provocarea Instalart și Peroni de a crea obiecte în stilul Italiei anilor ’60 sunt oameni ce au reușit să își impună numele în mari companii de design din lume ca Pininfarina, Chanel, Pilotfish, dar și independent: Ion ȘetranMarcel KlamerNicolas CiuchindelMihai PopescuStefanel BarutcieffSebastian BârlicăVladimir Șetran, fondatorul secției de design UNARTE.

Instalart_Obiect_001_inspired-by-Peroni-20

Dacă în martie, tot la Fratelli Social Club, descopeream propunerile designerilor în cadrul petrecerii Instalart/Obiect/001 – Inspired by Peroni, joi seara, pe 13 iunie, vom avea privilegiul de a vedea produsele finale în cadrul Anniversario Peroni. Noi, Designist.ro, vom fi Ambasador Peroni la petrecerea Anniversario și abia așteptăm să intrăm în atmosfera Italiei anilor ’60, cu obiecte de design create în acest stil de români celebri pe scena designului internațional.

Seara de Joi se va încheia cu două concerte speciale: Moonlight Breakfast și The Speakers. Iar despre The Speakers și cum au fost inspirați de perioada La Dolce Vita găsiți un material foarte interesant pe blogul Peroni Diario, alături de alte articole despre design și lifestyle pe care vi le recomandăm.

Instalart_Obiect_001_inspired-by-Peroni-21

Din poziția noastră de Ambasador Peroni vă vom povesti cât de curând despre cum s-au văzut obiectele de design proaspăt realizate în cadrul Anniversario Peroni, o petrecere care celebrează rafinamentul, eleganța și efervescența anilor ’60. De asemenea, trebuie spus că La Dolce Vita, simbol suprem al unui lifestyle degajat şi luxos, este și perioada în care designul italian atinge un apogeu, “Bel Disegno” sau “Linea Italiana” intrând în vocabularul industriei de design. Cu siguranță vom petrece o seară fină, pe acorduri ce bat înspre anii ’60.

Instalart_Obiect_001_inspired-by-Peroni-19 Instalart_Obiect_001_inspired-by-Peroni-18

Expoziția cu obiectele realizate va fi deschisă publicului începând cu 14 iunie la Moir Design Concept Store și va fi marcată printr-o întâlnire cu cei șapte designeri și prin prezentarea obiectelor propuse de aceștia pentru proiectul Instalart/ Obiect/ 001- Inspired by Peroni.

Instalart_Obiect_001_inspired-by-Peroni-22

Nu-i așa că vrei să vii și tu la petrecerea Anniversario Peroni de joi? Stay tuned, pentru că vom oferi câteva invitații pentru tine și prietenii tăi. Urmărește pagina noastră de facebook mâine, miercuri, 12 iunie! Ci vediamo!

Anniversario Peroni - Designist

Instalart/ Obiect/ 001 Reveal by Peroni este susținut financiar de Peroni, Tîrdei Law Office, Tempos Serv și Regatta. Materialul cu care s-a lucrat este asigurat de Kerrock. Realizarea obiectelor a fost asigurată de Kaustik, Sfera Plastic Design, Inox Style, Glassworks, Twins Design, si FM Signs, iar partenerii și prietenii Instalart care au susținut acest proiect încă de la început sunt Radio Guerrilla, Zeppelin, Igloo, 24 fun, Money Magazine, Kamikaze, Tataia, Modernism, Veioza Arte, Bucharest Tips, Designist, ArtClue, Make A Point, Vice, BeWhere, Arhiforum, designandlovingit, Aiurart, Editura Vellant, Fratelli, MOIR Design Concept Store.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed