Photoliu a lansat colecția de tapiserii “Précieux”

Joia trecută, pe 4 aprilie, am fost la evenimentul Photoliu, ce a marcat lansarea colecției de tapiserii de lux cu care pot fi personalizate de-acum fotoliile.  La Iconic Food Wine and Design by Camelia  Șucu, am descoperit 8 fotolii realizate cu tapiserii din ultimele colecții Christian Lacroix, Hermes, Dedar și Designers Guild. Înconjurat de piese de design, accesorii decorative și aranjamente florale, fiecare fotoliu a spus o altă poveste în scenariul fin conturat.

Photoliu - Designist (3)Fotoliu personalizat cu materiale Christian Lacroix și Dedar. Despre ultimele colecții Christian Lacroix v-am vorbit și noi aici.

Photoliu - Designist (8)Fotolii Twins, cu materiale Dedar

Photoliu - Designist (4)

În ultima lună, pe pagina noastră de facebook, am acceptat provocarea Photoliu de a personaliza în fiecare săptămână un Photoliu unic, cu amprenta Designist. Am creat mixuri cu pattern-uri florale și geometrice, cu ilustrațiile de modă semnate de Floyd Grey sau cu ilustrațiile Mădălinei Andronic. Acum însă, Photoliu vine și cu materiale din mătase și catifea de la Hermes, Dedar, Christian Lacroix sau Designers Guild, într-o gamă incredibilă de culori și texturi.

Photoliu - Designist (7)Fotoliu personalizat cu materiale Designers Guild.

Photoliu - Designist (6)Fotoliu cu tapițerie Hermes

Ramele fotoliilor, în diverse stiluri, de la Louis XV, la Art Deco și Mid-Century Modern, sunt din fag sculptat manual în Olanda, iar materialul folosit pentru imprimarea modelelor alese este un doc rezistent cu efect satinat. E bine de știut că Photoliu se ocupă și de piesele cu valoare sentimentală, asigurînd atât restaurarea lemnului, cât și retapițarea.

Photoliu - Designist (5)Fotoliu personalizat cu materiale Dedar

Alături de Camelia Șucu, Irina Pogonaru, fondatoarea Photoliu, a ținut un discurs despre importanța autenticității, a diversității și a elementului surpriză. “Eu vreau să cred într-o societate în care pot învăța ceva nou de la fiecare dintre oamenii din jurul meu, în care pot vedea în felul lor de a se îmbrăca o expresie a personalității lor și să pot simți că în momentul în care pășesc în casa cuiva înțeleg puțin din cine sunt ei cu adevărat, nu ceea ce au văzut la alții… și nu ceea ce au văzut într-un catalog.”

Photoliu - Designist (1)Irina Pogonaru alături de fotoliul personalizat cu textile Christian Lacroix

Photoliile vă așteaptă să le vizitați la Iconic Food Wine and Design (str. Aleea Alexandru nr. 7) până pe 30 aprilie!

3 Comments

  1. […] la anunțarea noii colecții de tapițerii, la începutul lui 2013, au urmat două lansări importante: scaunul Lana by Photoliu și fotoliile […]

  2. I see a lot of interesting content on your page. You have to spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there
    is a tool that creates unique, SEO friendly posts in couple
    of seconds, just type in google – k2 unlimited content

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed