Upholstery by Quadra: noutăți de la European Heritage

La BIFE am “testat” și noutățile expuse de European Heritage: noua colecție Upholstery by Quadra înseamnă fotolii și canapele cu linii clasice ce pot fi personalizate cu diverse țesături, tipuri de piele sau nuanțe felurite pentru părțile din lemn. Iar piesele colecției tocmai s-au întors de la Maison&Objet, din Paris.

Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (2)Ne-a plăcut instalația de prezentare!

Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (1)

Și spunem “am testat”, pentru că ne-am așezat pe rând pe fotoliile și scaunele expuse, respectând sloganul noii colecții: Take a seat, Take a moment! Garantăm că sunt confortabile și vă dezvăluim curând și preferatele la o primă… încercare 🙂

Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (7) Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (8)Tapițeriile în nuanțe deschise, pastel le fac să arate și mai stylish.

Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (6)Puteți vedea toate familiile de produse pe noul site www.upholstery-by-quadra.com sau le puteți încerca la BIFE, în pavilionul C, până Sâmbătă, la ora 16:00.

Câteva dintre preferatele noastre:

Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (9) Fotoliul Lawrence, pentru alura lui britishUpholstery by Quadra - European Heritage - Designist (10) Canapeaua Maya, pentru doi, feminină și diafană.Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (11)Fotoliul Baxter, care te cuprinde confortabil. Mergeți să-l vedeți și pe prietenul său, fotoliul Lewis!

Vă vom povesti în curând pe larg despre noua colecție, Upholstery by Quadra, tocmai pentru că oferă mai multe posibilități de personalizare șic a pieselor cu linii clasice, astfel încât acestea devin mai designish de integrat în decoruri contemporane, cu un touch romantic sau new classic.

Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (4)

Altfel, la BIFE vă așteaptă și mobilierul din lemn – biblioteci, comode, birouri etc., cu care European Heritage ne-a obișnuit deja, în culori mai îndrăznețe acum și contraste noi.

Upholstery by Quadra - European Heritage - Designist (3)

Fotografii: Designist.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed