Un stand amenajat ca un cămin cu șarm

Se întâmplă mai rar la târgurile de mobilier și accesorii din țară să intri într-un stand ca într-un cămin cu șarm. Vizitând Pavilionul C3 al târgului BIFE-SIM, de la Romexpo, vei remarca cu siguranță standul La Maison (stand 09). De pe culoarul târgului, vei avea senzația că tragi cu ochiul prin draperiile unei case cu toate veiozele aprinse, pe înserat.

La Maison - Stand BIFE - Designist (9)La intrare vei fi întâmpinat de un panou masiv din lemn, de la brandul franțuzesc Grange (ți-am povestit pe larg despre acest brand cu istorie aici) și un aragaz de vis, marca La Cornue. Surpriza: pentru orice articol din colecția Jacob (brand Grange), comandat pe perioada salonului BIFE-SIM, vei avea 10% reducere.

La Maison - Stand BIFE - Designist (8)Urmează să pășești în living sau în dormitor, personalizate cu cele mai noi colecții Grange și Designers Guild.

La Maison - Stand BIFE - Designist (2) În living, canapeaua de la brandul Souplina are drept fundal tapet din cea mai nouă colecție Designers Guild – Alexandria.La Maison - Stand BIFE - Designist (3) Lângă biblioteca de la Grange, te poți odihni pe fotoliul feminin șic, de la brandul franțuzesc Mise en Demeure. Comoda Moissonnier, o altă companie din Franța cu tradiție în prelucrarea artistică a lemnului, îți va ține companie dichisită.La Maison - Stand BIFE - Designist (4) Măsuță de cafea din noua colecție Jacob, a brandului Grange. Am introdus-o și în povestea de aici.La Maison - Stand BIFE - Designist (5) Pernuțele sunt asortate tapetului și fac parte tot din noua colecție Alexandria, de la Designers Guild.

La Maison - Stand BIFE - Designist (6)Măsuță nouă de la Grange și dulap pentru dining, tot Grange.

Coordonata decorului acestui cămin creat în cadrul târgului este movul, pe care îl regăsești în diferite intensități la piesele și accesoriile din colecții noi expuse aici.

La Maison - Stand BIFE - Designist (12)După plimbările pe culoarele târgului, aproape că îți vine să te întânzi în patul de la Grange, numai de nu ai fi deranjat de vizitatorii care vor și ei să vadă căsuța în miniatură 🙂 În dormitor, comoda din lemn închis vine de la brandul englez Baker.

La Maison - Stand BIFE - Designist (11)Aproape te-ai aștepta să aprinzi lumânările și să te instalezi comod 🙂 Servanta cu linie clasică este tot o piesă Grange, prin La Maison.

Reprezentanții La Maison te așteaptă până Sâmbătă, 21 septembrie, la ora 16.00, cu detalii despre piesele noi expuse, iar dacă plănuiești o redecorare ai nimerit la fix! Oricum ar fi, e un stand care merită vizitat.

La Maison - Stand BIFE - Designist (7)

Fotografii: Designist.ro

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed