3 căni în care nu-ți mai alunecă eticheta pliculețului de ceai

Ar putea să fie doar un moft, însă credem că nu suntem singurii care își agață ața pliculețului de ceai de toarta cănii, pentru ca eticheta cu logo-ul Fares (de pildă) să nu adauge o notă proaspătă de tiparniță aromei de iasomie. O mică problemă zilnică care a fost deja rezolvată diferit printr-un twist creativ de 3 designeri: un taiwanez, un american și un polonez. Dacă mai știți și alte soluții pe aceeași idee, dați-ne un semn! 🙂

1. Zipper Cup – un design deja faimos, semnat de taiwanezul Lee Weilang, de la Megawing. Costă 40 USD setul de două căni + două suporturi, tot cu fermoar. De cumpărat aici.

2. Tie Tea Cup – design George Lee pentru Le mouton noir & co, un studio creativ din New York. Am găsit-o de cumpărat aici, cu 25 USD/buc.

Plicul de ceai “se parchează” la mal, precum un vas ancorat în port.

3. Breakup – design Łukasz Wysoczyński, din Polonia, descoperită de noi anul trecut, când am vizitat Łódź Design Festival. De data aceasta ața și cartonașul plicului de ceai sunt ținute afară de o spărtură decorativă. Pare că se prelungește cu o falie, însă nu, e doar un efect grafic, cana rămâne întreagă. Nu știm cât costă, dacă se produce sau e de vânzare; era atunci în stadiul de prototip și cerea să fie produsă în cadrul expoziției Make Me.

Pe final, am mai găsit ceva ușor diferit, dar pe aceeași idee. Party Snail are dublu rol: ancorează bine plicul de ceai, dar te și ajută să-ți reperezi paharul în mulțimea de pahare identice, dar cu melc altfel colorat, la o petrecere. Costă 16 dolari setul de 6 melci. Design: soulfun

Fotografii: prin designerii menționați

2 Comments

  1. Breakup looks good:)

  2. marlene

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed