5 soluții pentru baie și bucătărie care îți fac viața mai ușoară

Trăim într-o lume în care “supapele” sunt cheia: mici pauze care ne permit să restabilim echilibrul, rezolvări ingenioase care eliberează presiunea zilelor la minut, soluții care te aduc mai aproape de liniște, ba poate chiar de fericire, orice ar însemna asta pentru tine. ❤️

În plus, pentru că vara, când avem de obicei mai mult timp la dispoziție, e un moment potrivit să-ți faci viața mai ușoară acasă, am pus la cale o listă întreagă de soluții anti-bătăi de cap în baie și bucătărie: baterii, pipe, chiuvete și sisteme de duș create de FERRO, unul dintre cei mai mari producători de obiecte sanitare și instalații termice din Europa Centrală și de Est.

 

Poate ai văzut și tu spot-ul FERRO la TV ⬆️: Robert ar face orice pentru ca familia lui să fie fericită. Iar ferricirea, în viziunea FERRO, poate însemna să alegi instalațiile sanitare demne de confortul casei tale, pentru a putea petrece mai mult timp cu familia. Produsele FERRO sunt o combinație între cea mai nouă tehnologie și design. Echipate cu soluții inovatoare și funcționale, acestea îți vor oferi pe lângă o utilizare confortabilă și o gestionare economică a apei, care duce la reducerea cheltuielilor.

Iată câteva soluții care te vor pune pe gânduri, fie că îți renovezi casa de la zero sau doar vrei să îi faci un update cu un buget rezonabil.

Bucătăria: gust + confort = love 

Să spunem că ți-e dor de vacanța aceea din care ai acumulat cele mai multe amintiri instagramabile și idei pe care le-ai și pus în aplicare acasă. Până reușești să bifezi cumpărarea biletelor de avion, ce-ar fi să îți astâmperi un pic dorul cu un meniu inspirat exact din acele locuri? Nu te complica, ia-o încet și folosește-te de tot ce ai la îndemână în bucătărie ca să ușurezi procesul. De exemplu, de…

Soluția 1 – bateriile Zumba

Prima pe listă: bateria stativă Zumba pentru bucătărie, cu pipă flexibilă. Adaptabilitatea stă la baza conceptului ei: poți modifica forma pipei, deci nu te limitează la un singur unghi, ba chiar este pregătită să se transforme și cromatic: poți înlocui oricând pipa cu o alta de o culoare diferită. Cartușul este ceramic, delicat și de inspirație scandinavă, iar montajul se face cu un singur orificiu.

🛒Poți alege și din noua gamă de baterii FERRO Zumba Inox, cu corp robust din inox și racorduri flexibile.

Bateriile stative Zumba II sunt un update în egală măsură adaptabil (pipa este flexibilă și o poți înlocui cu una într-o altă culoare), diversificându-și funcțiile: jet puternic și tip duș, deci poți spăla eficient și un pepene, și o salată 🙂 . Bonus: finisajul cromat se potrivește perfect într-o amenajare în tonuri închise, cu vibe industrial.

Citește și: Din pasiune pentru bateriile negre mate. În sfârșit, black is the new black 😊

Ultima, dar nu cea din urmă variantă a acestei game FERRO: Zumba Slim 2F (exact bateria pe care o folosește personajul Robert în spotul TV) este o baterie stativă cu pipă flexibilă subțire, înaltă și simplă, potrivită și într-o bucătărie în stil minimalist, cu detalii simple, și într-una cu un stil avangardist expresiv, pentru un plus de echilibru.

Are o bază stabilă, aceleași două funcții de jet puternic și duș (pe care le modifici printr-un buton discret), iar pipa flexibilă și cromaticile diverse se încadrează în orice plan ți-ai stabilit deja.

Apropo, dacă ai ocazia, optează întotdeauna pentru glasvanduri: o bucătărie cu elemente statement merită afișată😊

Soluția 2 – pipele Elastico

Nu putem garanta că te vei simți ca în Grecia când intri în bucătărie, dar cea de-a doua soluție de pe lista noastră, pipele flexibile FERRO Elastico vor scurta cu siguranță drumul către o viață mai simplă. Sunt create special pentru bateriile de bucătărie ALGEO SQUARE, LUGIO, RATIO și ZUMBA și se fixează ușor cu ajutorul unui imbus de 3 mm.

Elastico vine în 5 variante de culoare: galben-lămâie, verde, negru, gri-argintiu și alb. Oricând vrei să faci un upgrade de stil, schimbi doar pipa, nu bateria cu totul. 

Soluția 3 – chiuvetele din compozit granit

Sunt o declarație pro-longevitate: compozit-granitul este unul dintre materialele suficient de durabile ca să facă față încercărilor zilnice din bucătărie, de la zgârieturi și lovituri, până la umiditate crescută și șocuri termice. Ba mai mult, nu-i așa că o chiuvetă din granit așezată în fața ferestrei completează cu brio o bucătărie în stil scandinav și un contrablat din plăci ceramice de tipul metro? ⬇️

Vedem chiuveta FERRO cu două cuve și picurător, în nuanța nisipului, într-o bucătărie de dimensiuni mari și cu activitate intensă, în care ai un blat de lucru suficient de generos încât să-ți oferte libertatea de mișcare. 

Din aceeași familie, chiuveta cu o singură cuvă și picurător, în nuanța grafitului, este ușor de curățat și întreținut.

Chiuveta cu o cuvă, în nuanța nisipului, este o variantă suficient de compactă încât să își găsească locul într-o bucătărie mai mică: măsoară 58×48 cm.

Chiuveta rotundă cu o cuvă, în nuanța grafitului, funcționează ca un semn de exclamare în discursul bucătăriei tale, indiferent ce stil de design i-ai plănuit.  

Baia: relaxarea la ea acasă 

Noi zicem că e o “supapă” care funcționează indiferent de motivul presiunii acumulate peste zi: un duș fierbinte (sau, mai bine zis, răcoritor ținând cont de temperaturile verii lui 2022) este echivalent cu o nouă oază de liniște. Mai ales dacă te bucuri de cadrul propice. De exemplu, de…

Soluția 4 – sistemul de duș Fiesta

Da, uneori le poți avea pe toate: sistemul de duș cu baterie Fiesta îți promite o porție de relaxare, potrivită și pentru cadă, și pentru duș. Noi îl vedem într-o baie care nu are nevoie de statement-uri apăsate, ci mizează pe funcționalitate și confort: sistemul include duș fix, duș mobil și baterie pentru cadă și duș. Apropo, dușul relaxant de la final de zi nu trebuie neapărat să fie al tău 🙂 : lucrează la fel de bine și în folosul prietenului tău blănos! Mai ales că dușul fix are o înălțime ajustabilă care se poate regla chiar în timpul dușului, iar cel mobil are 3 trepte: ploaie, masaj și mixt.

În plus, sistemul include și funcția Ferro Easy Clean, pentru îndepărtarea ușoară a depunerilor de calcar. O fiesta igienică! 😊

Soluția 5 – bateria Fiesta pentru cadă-duș, cu montaj pe pardoseală  

Dacă, privind această imagine ⬆️, ți-a apărut automat în minte “Let them eat cake!”, nu te vom contrazice 😊. Bateria pentru cadă-duș cu montaj în pardoseală Fiesta este gândită pentru căzile freestanding, iar noi o vedem într-o baie extravagantă și spectaculoasă, în care să poată vorbi aceeași limbă cu amenajarea.

Racordurile de alimentare sunt din pardoseală, para de duș metalică are funcția “ploaie” , iar furtunul flexibil pentru duș cu împletitură metalică ajunge până la 150 cm.

Dacă ai ajuns până la finalul listei noastre de soluții pentru o viață mai ușoară, plusăm cu două bonusuri cu același scop:

bateria stativă Fiesta pentru lavoar, ca să poți crea un scenariu de amenajare unitar…

…și bateria încastrată Fiesta, cu două funcții, pe care o poți folosi atât pentru duș fix și duș mobil, cât și pentru duș și cadă, comutatorul cu blocare automată dându-i un plus de siguranță.

Intră pe ferro.ro pentru a vedea toate modelele și a afla mai multe detalii. Îți dorim soluții simple și accesibile vara asta! 😊

Articol realizat cu susținerea FERRO România.

Fotografii: prin FERRO

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed