6 idei de cadouri Made in RO pentru last minute shoppers

Se spune că 2020 va însemna o schimbare de paradigmă. O reorganizare a priorităților și o reinventare a proprietăților. Dar până atunci, recunoaște că și de data asta ai lăsat câteva cadouri de Crăciun pe ultima sută de metri. Te înțelegem, ni s-a întâmplat și nouă. Tocmai din acest motiv am pus la punct mai jos o listă de cadouri designist și #MadeinRO care să te ajute să bifezi și cumpărăturile pentru cei mai greu de mulțumit. Și poate că în 2020 o să ne mobilizăm cu toții din timp 🙂 .

Poemi – nordul ceramicii

Pe Poemi i-ai cunoscut la începutul verii, la prima ediție Ceramik. și i-ai revăzut luna trecută, la Made in RO #14. Ni se pare că piesele noii lor din porțelan, cu glazuri ecologice, rotunjimi calde și culori neutre este numai bună pentru turta dulce pe care o să o lăsați lângă brad peste câteva nopți, ca gustare pentru Moș Crăciun. Ca să te pregăteși, poți găsi piesele Poemi fie pe site-ul lor, fie la Mega Image Concept Sore Băneasa – nu te așteptai la asta, nu? Recunoaștem, nici noi 🙂 !

Diana Pantea Jewellery – statement direct din Sibiu

E dificil să nu fii hipnotizat de bijuteriile Dianei Pantea, pe care sigur le-ai descoperit la cea mai recentă ediție a Made in RO: sunt piese statement, din metal în forme dure sau din piele, care depășesc statutul de accesoriu și dictează stiluri și atitudini. Dacă le-ai pus pe lista de cadouri pe ultima sută de metri, comandă-le repede – vor călători spre tine tocmai de la Sibiu.

Cristina Masnitz Jewelry – perfecțiunea imperfecțiunii

Cristina Masnitz este una dintre prezențele constante ale Made in RO-ului, dar proiectul ei ne surprinde întotdeauna cu perseverența, ba chiar și curajul, cu care scoate la lumină frumusețea din forme brute și texturi imperfecte, de la care nu te-ai aștepta în mod obișnuit. Așa cum ne-a spus chiar ea, este “o perfecționistă care găsește frumusețea în lucrurile imperfecte, ușor bătute și puțin strâmbe” 🙂 .

Meg Wi Baby – culoarea pentru multă rumoare

Nu știm cât ai de gând tu să alergi, dansezi, escaladezi, gesticulezi în zilele de vacanță (și după!), dar e foarte probabil ca prin apropierea ta să fie cineva care să facă toate astea (și mult mai multe!) fără să plănuiască măcar. Cineva mic, probabil. Care va avea nevoie de multă libertate de mișcare și căruia i s-ar potrivi niște imprimeuri colorate și haioase. La fel cum au hăinuțele Meg Wi Baby, pe care le-ai văzut deja la Made in RO 🙂 .

Garajul Galben – norocul 

Așa-i că oricât cinism ne acoperă și ne înconjoară (poate mai ales în preajma Crăciunului), există întotdeauna o superstiție sau vreun talisman la care nu-ți vine să renunți? De exemplu, “Bate în lemn!” la vederea vreunui pericol al zen-ului! Designerii timișoreni de la Garajul Galben au rezolvat asta printr-o soluție la purtător, pe care au numit-o “mici obiecte de decor personal”: felii de lemn de dimensiuni și forme diferite, prinse de șnururi din piele, pe care poți să le porți oricând e nevoie.

Nood Food – gustul 

În perioade foarte aglomerate, în care oboseala mai că devine un alt membru al echipei noastre, ne permitem uneori mici pauze și îndrăzneli gastro. Nood Food este una dintre ele, cu toate că doar prin gust, nu prin efect 🙂 Iar asta pentru că laboratorul Nood Food născocește doar dulciuri fără zahăr sau îndulcitori artificiali. Folosește, în schimb, nectar de cocos, sirop de arțar, miere bio, curmale sau banane (nu toate odată 🙂 ) și e suficient. ❤️

În plus!

Și dacă, totuși, nu mai ai chef de cumpărături în offline, de ce nu ai face și un alt fel de cadou? Unul categoric creativ, cu bătaie lungă și deschidere către noi domenii de activitate, cum sunt cursurile noastre de design interior. Alege varianta pentru începători (și prinde promoția de -10% până pe 31 decembrie) sau/și noul curs pentru avansați. Ambele încep în februarie 2020, cât să ai timp să le împachetezi cu grijă 🙂 . Dar citește despre toate cursurile noastre pe www.creativelearning.ro

Fotografii: prin brandurile menționate

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed