A treia ediție GIS, cu 350 de arhitecți și designeri, pe 27 și 28 mai

GIS – Expoconferința Internațională de Arhitectură de Interior, Design și Iluminat are loc pe 27 și 28 mai la București. Evenimentul aflat la a treia ediție se adresează arhitecților, designerilor, proiectanților, inginerilor de instalații și de lumini, proprietarilor și managerilor de hoteluri și restaurante, dezvoltatorilor de proiecte de birouri și clădiri comerciale, retailerilor de fashion, companiilor cu soluții pentru interioare și tuturor celor interesați de arhitectură de interior și design.

GIS - Designist (2)Piese semnate Ron Arad, în cadrul expoziției “No Discipline”, iar lighting design-ul e semnat de DALD, în frunte cu David Atkinson, speakerul GIS 2013.

GIS - Designist (3)

6 workshop-uri de arhitectură de interior și design la GIS 2013

Arhitecți și designeri de renume internațional vor susține workshop-uri specializate de arhitectură de interior și design în cadrul Expoconferinței Internaționale de Arhitectură de Interior, Design și Iluminat GIS.

Workshop-urile vor avea ca tematică: CLUB DESIGN, FURNITURE DESIGN, RESTAURANT DESIGN (27 mai, 15:30-17:00), respectiv SMART HABITAT DESIGN, LIGHTING DESIGN, HOTEL DESIGN (28 mai, 09:30-11:00).

Prezintă: David Atkinson, Lighting Designer și Specialist în iluminat, Lighting Design Award 2011, 2010, 2007 | Dipl. Ing. Judy Hanel, Designer de interior la Dreimeta, European Hotel Design Awards 2012 | Lucien Gumy, Designer, Marele Premiu D3 Design Talents Awards 2013.

GIS David_Atkinson - DesignistDavid Atkinson, Lighting Designer și Specialist în iluminat

GIS Judy_Hanel - DesignistJudy Hanel, Designer de interior la Dreimeta

GIS Lucien_Gumy - DesignistLucien Gumy, Designer

Arhitectul și designerul italian Giorgio Borruso este invitatul special al GIS 2013. Printre speakerii ediției din acest an se mai numără: Martin Gran, CEO al Snøhetta Design și Partener în cadrul cunoscutului birou internațional de arhitectură Snøhetta; Președintele Consiliului European al Arhitecților de Interior – Joke van Hengstum; și Dr. Ozgen Osman Demirbas, membru al consiliului Internațional Federation of Interior Architects/Designers (IFI) și prodecan al Facultății de Arte Plastice și Design din Izmir, Turcia.

GIS - Designist (4)

GIS - Designist (7)Hostelul amenajat de biroul de arhitectură și design interior Dreimeta, care a câștigat în 2012 European Hotel Design Awards. Din partea Dreimeta la București va fi prezentă Judy Hanel.

GIS - Designist (6)

Evenimentul este organizat de ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România, în colaborare cu IFI, The International Federation of Interior Architects/Designers și IALD, International Association of Lighting Designers.

Mai multe informatii pe www.iegis.ro

One Comment

  1. […] Superbude, din Hamburg, un hostel amenajat extrem de ingenios, a fost premiat (l-am introdus aici, iar un articol pe larg va urma curând pe […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed