Accesoriile care fac mai creativă ținuta office

Când ținuta e prea office, o poți vira creativ prin accesorii. Iar atunci când sunt create de o femeie de afaceri, înseamnă că succesul lor a fost deja testat. 🙂 Lansat la sfârșitul anului 2014, brandul Alisia Enco este un nou proiect al lui Alice Botnarenco, fondatoarea platformei Femei în Afaceri.

Cravatele ALISIA ENCO Yello!

Inițial, brandul a fost centrat în jurul unui element-icon, cămaşa, dar iată că acum propune accesorii ce fac mai feminină ținuta în ședințe, călătorii, întâlniri și chiar petreceri în mediul business. Noile colecții prezintă cravate fine, gulere elegante și șaluri versatile, toate realizate din mătase, in, poplin şi dantelă.

Emma collar (1)-b-553x550

 

Colecţiile Alisia Enco se comercializează în prezent exclusiv prin intermediul propriului magazin online. Livrarea produselor se realizează oriunde în lume, iar transportul în România este gratuit.

Gulere ALISIA ENCO

Salul ALISIA ENCO

Alice Botnarenco este antreprenor şi preşedinte fondator al organizaţiei Femei în Afaceri, comunitate de business adresată exclusiv femeilor. Cu o experienţă bogată în afaceri şi iniţiativă profesională, Alice şi-a lansat primul business la vârsta de 23 de ani. În anul 2009, la începutul perioadei de recesiune, Alice a înfiinţat organizaţia Femei în Afaceri, din nevoia asumată de a se consulta cu alte femei-antreprenor, dar şi cu specialiste în domeniile lor de activitate, pentru a problematiza contextele specifice mediului de business şi a găsi împreună suport, soluţii şi conexiuni. În prezent, comunitatea are peste 2000 de membre în grupul de pe Linkedin, acolo unde a şi început Femei în Afaceri, şi peste 100 de membre pe prima platformă online din România dedicată mediului de business feminin. Alice Botnarenco este Mentor în cadrul European Network of Mentors for Women Entrepreneurs iar, în anul 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed