Accesoriile din piele semnate Gabriel Geller vin cu update-uri pentru un design și mai prietenos

Acum ceva timp vă povesteam despre gențile din piele semnate de designerul Gabriel Geller de pe wishlist-ul DESIGNIST. Între timp, Gabriel a venit cu noutăți în designul unora dintre ele, tocmai pentru a fi și mai prietenoase cu posesorul și nevoile lui.

De exemplu, Tub-ul din piele, pentru arhitecți, a primit un capac nou, care, alături de planșele format A2, lasă loc și pentru instrumentarul necesar arhitecților, inginerilor, designerilor.

Gabriel Geller - produse din piele - Designist (5) Modelul vechi (sus) versus modelul nou (jos)Gabriel Geller - produse din piele - Designist (7) Gabriel Geller - produse din piele - Designist (8)

Tubul din piele poate fi purtat pe umăr sau de mâner. Mânerul este detașabil, cu prindere velcro la interior. Iar strapa de umăr este și ea detașabilă și ajustabilă. Pe lângă planșele cu proiectele tale poți purta acum foarte stylish și instrumentarul necesar. Atunci când nu ai nevoie de el, capacul dublat se închide perfect. Mai multe informații și fotografii ale produsului aici.

Gabriel Geller - produse din piele - Designist (9)

Trecem de la cadoul perfect pentru orice arhitect sau designer, la accesoriul fără de care nu plecăm de acasă: portofelul! Am pus ochii pe un nou model din piele, pentru bărbați, spune Gabriel. Ne place pentru că se menține suplu și fin, deși compartimentele care te ajută să-ți organizezi mărunțișurile sunt multe.

Gabriel Geller - produse din piele - Designist (2)Este creat pe lungimea unei bancnote, e flexibil, se închide plic și are un design curat, discret. Mai multe fotografii și detalii despre produs, aici.

Gabriel Geller - produse din piele - Designist (3)Gabriel Geller - produse din piele - Designist (4)

Există și o variantă feminină, mai colorată și personalizată. Detalii aici.

Gențile din piele pe care le creează Gabriel ne inspiră nu numai pe noi, purtătorii lor, dar și pe designeri. Dacă acum câteva săptămâni vă prezentam noua lui creație, borseta Kite, foarte recent designerul Anca Fetcu a creat o lampă inspirată de geanta Arkitect, semnată de Gabriel.

Gabriel Geller - produse din piele - Designist (1) Geanta din piele Arkitect (cu tăieturi simple, minimaliste) și lampa semnată de Anca Fetcu.Gabriel Geller - produse din piele - Designist (10)

Produsele din piele semnate Gabriel Geller vin personalizate și impecabil finisate. Pentru a fi la curent cu noutățile, urmărește și pagina lui de facebook.

Fotografii: prin Gabriel Geller

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed