Adio bormașină, adio meseriaș! Descoperă cele mai smart accesorii pentru baie.

Pentru un apartament obișnuit, noiembrie este lună-cheie: nici foarte frig încă, nici cald, deci numai bună pentru reamenajări, reinventări, mici reglaje fine. Pentru un locatar obișnuit de apartament, însă, o decizie de reamenajare este cel puțin dificilă: cu ce meseriaș să lucrezi, când are timp pentru tine… Sau ai nevoie doar de o bormașină, dar de la cine să o împrumuți etc. Exact aici intră în scenă salvatorul tesa.

Îți arătăm că există câte un răspuns pentru fiecare încăpere care are nevoie de rezolvări rapide, ce nu depind de alții. În primul episod al acestei miniserii, ce poartă numele Adio bormașină, adio meseriaș!, personajele principale sunt selecția noastră de accesorii smart pentru baie – simple, ingenioase, cu design și tehnologie tesa® incluse 🙂 ⬇️

Din culise

📢Autonomie.

Dacă ar trebui să asociem tesa cu un singur cuvânt, autonomie ar fi alegerea numărul 1. Și asta pentru că brandul german este astăzi unul dintre principalii producători mondiali de produse şi soluţii de sisteme autoadezive pe care le poți monta pe cont propriu, fără ajutorul unui profesionist.

Povestea tesa începe acum mai bine de 125 de ani, la Hamburg și se întinde de la prima încercare de a fabrica un leucoplast până la primele benzi adezive de uz tehnic și la cele aproximativ 300 de produse care ne fac viața mai ușoară lipind, sigilând și izolând fără găuri în pereți și fără contribuția vreunui meseriaș. Pe noi ne-a făcut să răsuflăm ușurați, recunoaștem ☺️

Este meritul tehnologiei tesa® Power.Kit, o soluție completă de montare adezivă: fiecare accesoriu despre care o să-ți povestim vine la pachet cu:

🔎seringa-aplicator pentru adeziv – este un lipici impermeabil, adică perfect pentru montarea în medii umede; de exemplu, în baie;

🔎adaptorul pentru fixare sigură (e chiar obiectul circular de mai sus) ⬆️

🔎 un imbus pentru montare silențioasă.

De fapt, nici nu ai nevoie de mai mult ☺️

Poți atașa obiectul pe suprafețe foarte diverse, de la faianță la sticlă, de la ciment la marmură și piatră naturală, de la lemn la plastic sau metal.

📌Bonus ➡️ soluțiile autoadezive înseamnă simultan și accesibilitate, și funcționalitate, și libertate de remodelare: nimic nu e definitiv, totul se poate reorganiza cu ușurință oricând îți dorești!

Adică poți desface suportul simplu, fără să lași vreo urmă, și îl poți reatașa altundeva – pentru asta ai nevoie de adaptorul BK20. 😉

Ordine și disciplină all-in-one

Suntem cu toții pro totul la îndemână. Mai ales dimineța, când facem primele lucruri cu ochii doar pe jumătate deschiși 😉 și mai ales dacă asta vine la pachet cu piese așezate armonios, dar la vedere, fără întreruperi de ritm matinale. De exemplu, suportul de perete cu 2 brațe pentru prosoape, din seria MOON (black, white și grey) made by tesa: e montat în siguranță și fără murdărire, fără să ocupe mult spațiu.

Suportul are toate coordonatele care îl califică pentru o baie în stil industrial sau scandinav: este creat din oțel inoxidabil cu finisaj negru mat, vopsit în câmp electrostatic și are un design organic, rotunjit, cu brațe pivotante. Durează doar câteva minute să-l montezi.

🥇De reținut: ca să te asiguri că obiectul este fixat foarte bine pe perete, lasă adezivul să facă magie 12 ore înainte de a folosi suportul.

Alternativa de mai mici dimensiuni, cârligul autoadeziv MOON este rezistent la apă, dar suficient de viguros ca să susțină prosoape, halate și alte piese esențiale. Desigur, și aici e meritul tehnologiei adezive tesa® Power.Kit, despre care ți-am povestit mai sus. 

Apropo, cârligul vine și în varianta dublă, și cu aspect de inox rezistent la amprente, și mai prietenos cu timpul și așteptările tale estetice 😊

Tot în seria tesa MOON găsești și detalii mici, care au roluri mari:

📎 suportul autoadeziv pentru hârtie igienică, și el ușor de integrat în același scenariu designist industrial,

📎 suportul autoadeziv cu perie de toaletă, cu aspect de inox tratat anti-amprentă

📎 dozatorul autoadeziv pentru săpun lichid, rotunjit și pregătit să fie atașat de plăci de faianță, metalice, piatră naturală, marmură, beton, lemn, sticlă și multe tipuri de plastic.

Pas cu pas spre simplitate, la fel de ușor de montat 😊.

Depozitare pentru economie de spațiu

Am mai tot vorbit noi despre încăperi compacte, dar dacă băi de bloc nu ar fi, nicio altă poveste nu s-ar potrivi acestei etichete 😊. Așa că, atunci când am descoperit seria tesa Baboo, am montat-o imaginar direct într-un asemenea spațiu: este dedicată cutiilor de depozitare montate la fel de simplu ca accesoriile de mai sus, chiar dacă pe baza unui alt tip de tehnologie ➡ cu ajutorul benzilor adezive rezistente la apă tesa® Powerstrips, care asigură aderență în siguranță, cu o capacitate de până la 3 kg.

Adică poți să ascunzi în ele toate micile esențiale.

Cutiile vin în mai multe dimensiuni și sunt fie din plastic, fie dintr-o combinație de bambus + plastic. Și sunt gata de montat fără găuri, fără meseriaș, fără bormașină, desigur.

Primul episod al serialului nostru feat. tesa se încheie aici, însă pe site-ul lor găsești o mulțime de alte accesorii smart pentru baie cu montaj fără bătăi de cap. Succes! 😊

Fotografii: prin tesa

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed