Am fost la Atelier Anda Roman și ne-am întors cu o listă de cadouri irezistibile

Cine e în căutarea unui cadou special – o piesă de mobilier, un accesoriu antique sau o decorațiune încărcată cu un pic de ironie, merge la Atelier Anda Roman. Aici toate cadourile de Crăciun vin la pachet și cu o doză considerabilă de energie pozitivă. Ca să nu mai menționăm că te poți bucura în perioada aceasta de tot felul de reduceri.

Atelier Anda Roman este un concept store (despre care noi ți-am povestit aici), într-o casă interbelică, aflată la doi pași de Piața Victoriei din București, pe strada Grigore Alexandrescu nr. 42. Este locul acela care nu crezi că există în orașul tău, pe lângă care ai trecut poate de multe ori în grabă. E timpul să te oprești, să poposești acolo și să iei o pauză de visare și de armonii coordonate subtil. Până atunci noi te îmbiem cu 10 idei de cadouri de Crăciun de la Atelier Anda Roman.

1. Veioza Bowler, design Jake Phipps, este made in UK, iar abajurul ajustabil este dintr-o pălărie autentică de gentelman. Preț: 1.200 lei. 

2. Un sfeșnic din ceramicăparcă nins. Se va profila delicat în decorul mesei de Crăciun.

3. Oiță decorativă pe suport din lemn. Preț: 88 lei.

4. Tăvi decorative imprimate, niște portrete de famile nobilă de… păsări. Parcă ar vrea să ne transmită că atunci când omenirea va lua sfârșit, cei care vor conduce lumea, ne vor bea vinurile fine și ne vor purta hainele de desinger vor fi aceste păsări pe care le-am vânat și le-am mai mâncat uneori chiar de sărbători. O ironie fină. :). Preț: 560 lei/buc.

5. O rachetă de jucărie, din carton reciclat, primul model al viitorilor astronauți. Se recomandă a se colora, picta, scrie, imprima. Preț: 220 lei.

6. Un ren metalic, cu tolba plină de felicitări de la Moș Crăciun, va sta tot anul pe peretele din casa ta și te va susține pe post de cuier. Preț: 220 lei.

7. Aplică din inox cu braț reglabil. Poate fi montată la o anumită înălțime pe perete astfel încât să fie și veioză într-un colț de citit, dar să dea și lumină generală dacă îi îndrepți abajurul către tavan.

8. Bijuterie Shourouk, cu cristale Swarovski, disponibile în România prin Atelier Anda Roman. Pret 3.120 lei. Sunt bijuterii de lux, dar cel mai bine e să aruncați un ochi peste colecția de accesorii Shourouk Rhaiem, multe dintre ele fiind purate de celebrități precum Michelle Obama sau Jennifer Lopez.

9. Bijuterie aurită, de lux, designer Servane Gaxotte. Pret 1.780 lei.

10. Fotoliu pentru colțul tău de citit, în care să te simți protejat ca într-un cocon. Are structură din lemn și tapițerie din pânză de in. 

Spor la cumpărat cadouri carismatice! Le găsești pe toate și multe altele la Atelier Anda Roman – str. Grigore Alexandrescu nr. 42, București.

Fotografii: prin Atelier Anda Roman

5 Comments

 1. Madalina Blanco

  Intertextualitate si mise en abyme.
  Acestea au fost cele doua senzatii pe care mi le-a transmis veioza Bowler, precum madlena lui Proust, saptamana trecta cand am trecut pragul unei cafenele recent deschise din Bucuresti. Unul dintre obiectele de decor din cafenea imi aducea atat de mult aminte, mai mult ca senzatie decat ca asemanare fizica, de veioza Bowler pe care o vazusem chiar in ziua respectiva intr-o poza pe internet, incat m-a facut sa retraiesc momentul.

  Cred ca daca as avea aceasta veioza , clarobscurul pe care il raspandeste m-ar facea sa ma simt tot timpul ca intr-o casa boiereasca din perioada interbelica.

 2. Pentru toti cei care doresc sa participe la concursul cu decoratiunea AMOUR: Nu postati comentariile voastre aici, ci in postul concursului:
  http://designist.ro/2012/12/17/concurs-castiga-o-decoratiune-amour-de-la-atelier-anda-roman/

  NUMAI ASA VOR FI LUATE IN CONSIDERARE.
  Multumim!

  Echipa Designist

 3. Madalina, noteaza comentariul tau in postul concursului. Numai acolo te poti inscrie in concurs si raspunul tau va fi luat in considerare. Iata linkul:

  http://designist.ro/2012/12/17/concurs-castiga-o-decoratiune-amour-de-la-atelier-anda-roman/

  Multumim!

 4. […] Am fost la Atelier Anda Roman și ne-am întors cu o listă de cadouri irezistibile […]

 5. Cristina Z.

  Toate sunt superbe ! 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed