Am găsit laptopul meseriilor creative: când tehnologia e în slujba inovației

Credem cu tărie în 1% inspirație, 99% efort intensiv. Și mai credem că nu e nevoie să faci efortul de unul singur: ba chiar am merge până acolo încât să spunem că it takes a village to raise a… creative project. E drept, uneori e nevoie de o întreagă “comunitate” de echipamente, instrumente și device-uri inteligente. Sau poate ai nevoie doar de un laptop excepțional, care să-ți devină cel mai bun prieten într-ale creației, indiferent în ce domeniu lucrezi: de la design interior și arhitectură la design de produs, fashion, ilustrație sau chiar artă digitală.

 

Acum ai întreaga poveste la doar un scroll distanță: îți povestim în continuare cum noua gamă de laptopuri DELL XPS este gândită special pentru meseriile creative, pe care le alimentează cu dinamism și cărora le simplifică punerea în practică. Ți-am pregătit lista noastră de caracteristici / cadre necesare fiecărei manifestări cu design inclus. Abia așteptăm completările tale, în spirit “designist” 😉.

DELL XPS 15 este cel mai mic și, prin urmare portabil, laptop performant de 15,6″ din lume, cu opțiune de afișare OLED uimitoare. Bonus: acum este echipat cu procesoare Intel® Core™ din noua generație.

Viteza este cheia

Laptopurile DELL XPS sunt create pentru creatori și anunță asta încă din nume: au primit configurațiile DELL Creator Edition, iar asta bifează pe lista noastră la capitolul funcționalitate & productivitate. În plus, dincolo de designul lor cool and slim, ne-a plăcut că iau în calcul importanța infinită a vitezei în livrarea conținutului creativ calitativ. Așa că ia în calcul faptul că laptopurile dispun de viteze fulgerătoare, așa că, dacă ești designer de interior, transferul tuturor planurilor și randărilor 3D devine floare la ureche, indiferent în ce program lucrezi.

La capitolul detalii care fac diferența intră culorile, ingredient cheie în orice înseamnă munca unui designer de interior: laptopurile DELL XPS au afișaj opțional 100% Adobe RGB, așa că acuratețea culorilor este maximă. Iar asta face ca fiecare soluție de amenajare să arate perfect și în prezentările pe care le creezi.

Mobilitate inclusă

Noul DELL XPS 13 și DELL XPS 13 2 în 1, cu detalii proiectate cu precizie, de la materiale uimitoare la o amprentă minimă.

Unde creativitate e, flexibilitatea vine de la sine. Iar unde flexibilitatea apare, mobilitatea este un element esențial: cum să îți eliberezi ideile dacă nu ai și libertate de mișcare? De exemplu, cum să gândești și să creezi proiecte de arhitectură inovatoare, dacă ești blocat în fața unor echipamente fixe? Mobilitatea = surse de inspirație.

Laptopurile DELL XPS sunt suficient de subțiri și ușoare ca să le poți duce cu tine oriunde ai vrea să lucrezi sau oriunde vrei să îți notezi digital o idee nouă. În plus, bateria litiu-ion inteligentă, cu 4 elemente 51 WHr, integrată, are o durată de funcționare mare, așa că nu vei fi nevoit să te întrerupi dacă nu ai o priză prin preajmă în timp ce lucrezi.

Inspirație artizanală & design wow

Dacă puterea vine din interior, atunci designul de produs și fashion design-ul aduc dovezi elocvente: materialele de calitate superioară și realizarea sunt cheia succesului unui produs. Laptopurile XPS întăresc această idee, ba mai mult, introduc un element neașteptat în ecuația designului lor: da, sunt concepute artizanal, din materiale personalizate.

Totul pornește de la aluminiul prelucrat, fibra de carbon și benzile împletite din fibră de sticlă, care contribuie și la capitolul durabilitate, și la estetică. Apoi, afișajul InfinityEdge cu patru laturi, care îți oferă imagini mult mai clare, esențiale atunci când creezi produse în care și funcționalitatea are un rol important. În plus, marginile afișajului din Corning® Gorilla® Glass sunt tăiate cu diamant, pentru precizie crescută, iar sistemul termic este echipat cu izolație GORETM, care îl ajută să facă față orelor îndelungate de creativitate.

Prezentări perfecte

Credem că sunteți de acord cu noi: creativitatea cere și o doză mare de productivitate. De exemplu, când ai de predat o prezentare cu deadline strâns sau de trimis o ilustrație ori un vizual pentru un client care se grăbește… Exact pentru aceste situații, laptopurile DELL XPS îți vin în ajutor: au un senzor integrat care îți permite să te apuci de treabă la doar câteva secunde distanță de momentul în care ai deschis clapeta, indiferent de starea bateriei.

Apoi, ecranul OLED 3,5K (3456 x 2160) îți permite să te scufunzi cu totul în proiectul pe care îl pregătești: are un înveliș anti-reflexie care te asigură că strălucirea luminii naturale sau artificiale nu te va afecta în timp ce lucrezi. În același timp, contrastul este fenomenal (un raport de 100.000:1), așa că orice creezi capătă viață chiar dacă lucrezi în spații întunecoase.

Placă grafică excepțională

Dacă și pentru tine contemporan a devenit sinonimul lui digital, atunci numele Beeple îți este cunoscut: este autorul celei mai scumpe lucrări de artă digitală vândute până acum, un colaj care a obținut 69 de milioane de dolari, în martie 2021.

Iar dacă și tu ești artist digital, iar pe lista ta de new year resolutions se regăsesc planuri creative mari, atunci trebuie să știi că cele mai performante laptopuri DELL XPS (15 inch și 17 inch) au un procesor Intel® Core™ din a 11-a generație, adecvat chiar și pentru desktopuri, un procesor grafic NVIDIA opțional, care accelerează aplicațiile creative, și o placă grafică Intel® Iris® Xe. În plus, dacă ai nevoie și de o coloană sonoră în timp ce lucrezi, boxele integrate sunt reglate de producătorul laureat cu premiul Grammy®, Jack Joseph Puig, așa că așteaptă-te la un sunet creat pentru creativitate.

Ai aflat, așadar, ce planuri are laptopul DELL XPS pentru tine. Dar tu ce planuri ai pentru el? 😉 Citește și mai multe despre DELL XPS și vezi cum poate să îți susțină creativitatea aici.

Imagini: prin DELL

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed