Am purtat, purtăm, vom purta Ioana Ciolacu

Îmi place să mă joc și să experimentez, așa că această colecție este un exercițiu de a păstra echilibrul dintre utilitar și ludic.“ – Ioana Ciolacu

Ioana Ciolacu este încântată să prezinte colecția sa Toamnă / Iarnă 2018, în care tricotajele supradimensionate, siluetele grafice și printurile deja iconice sunt starurile acestui sezon.

De la țesături prețioase, trecând prin omniprezentele grafisme transferate pe material și până la experimentarea volumelor, Ioana a reușit să creeze versatilitate și utilitarism în această nouă colecție.

Bluzoane și rochii sport reprezentând nota particulară a Ioanei aduc colecția în contemporan cu detalii de asimetrie, supradimensionări și grafisme atât la nivel de material, cât și de print. Geci și salopete lejere, pullovers statement – toate acestea vin să întregească viziunea Ioanei asupra acestui sezon.

O noutate o reprezintă colaborarea cu fotograful Alex Gâlmeanu, care și-a transpus viziunea personală într-o serie de poze ce vin să completeze atmosfera creată de ținutele colecției.

Colecția este deja disponibilă pe ioanaciolacu.com.

Fotografii: Alex Gâlmeanu

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed