Am pus pe wishlist 3 genți semnate Gabriel Geller

E greu să găsești geanta perfectă: parcă tot timpul se ivește “o nevoie” care fie o face prea puțin încăpătoare, fie prea mare. Ca să împăcăm toate contextele urbane, am ales 3 genți din piele foarte cool semnate Gabriel Geller.

Genti din piele - Gabriel Geller - Designist (1) Genti din piele - Gabriel Geller - Designist (2) Geanta Black Rooster vine cu tine la birou, dar și în ieșirile în care nu trebuie să ai prea multe după tine: nu mai mult de tabletă, telefon, portofel și ceva mărunțișuri. E bold și smart, pentru că la interior are 3 compartimente, plus un buzunar pentru telefon și portofel.

Plusul designului e că pe lângă bretea (ce poate fi dublă), geanta are un mâner super practic. O poți purta fie pe umăr sau, mai casual, de mâner. Mai multe detalii și fotografii cu Black Rooster, aici.

Genti din piele - Gabriel Geller - Designist (3)Geanta este din piele tăbăcită vegetal, de foarte bună calitate (full-grain leather). Dimensiuni: 35 x 25 x 7 cm. Poate fi personalizată pentru gustul și nevoile tale.

Genti din piele - Gabriel Geller - Designist (4)Geanta i Etsy este pentru noi! Feminină și încăpătoare: pleci cu ea și oraș, și la mare! 🙂 Chiar e o geantă de bază pentru vacanță, pentru că plimbările prin orașe noi se soldează cu suveniruri mai mici sau mai mari, pe care numai Etsy bag le poate purta cu stil. Ne place modul în care au fost îmbinate bucățile de piele.

Este realizată din 3 bucăți de piele groasă (minimum 1,2 mm), cu suprafață cerată. Etsy bag a fost creată la comanda unei cliente și poate fi personalizată la cerere. Mai multe detalii aici. Dimensiuni: L 30 x h 28 cm.

Genti din piele - Gabriel Geller - Designist (5) Dragi, arhitecți, ingineri, designeri, acest tub de piele este pentru voi! El vă poartă planșele A2 într-un plic perfect croit din piele tăbăcită vegetal, cu o grosime de aproximativ 3 mm. Longitudinal, tubul este dublat cu un strat de piele de 2 mm la interior. Are și un mâner detașabil, cu prindere velcro la interior. Iar breteaua de umăr este și ea detașabilă și ajustabilă. Mai multe detalii, aici.

Genti din piele - Gabriel Geller - Designist (6)Dimensiuni: L 59,4 x diametru 9 cm.

Pentru a fi la curent cu noutățile din piele semnate Gabriel Geller, urmăriți și pagina de facebook.

One Comment

  1. Va multumesc pentru prezentarea frumoasa 🙂

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed