Amenajări inteligente și noul showroom Delta Studio – Kerama Marazzi

Despre Delta Studio și noutațile lor ți-am povestit adeseori și asta pentru că sunt unul dintre cele mai active branduri de piese de mobilier și soluții pentru amenajări interioare de la noi, cu peste 20 de ani de experiență și o multitudine de proiecte – o parte dintre ele le-am prezentat pe Designist.ro. Acum avem vești noi, construite în jurul unei colaborări pe care abia așteptăm să o vedem în acțiune: pe 12 octombrie, Delta Studio a reinaugurat showroom-ul din Valea Cascadelor, care devine acum și primul showroom monobrand Kerama Marazzi din România.

showroomIvan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi, Dragoș Bonea, Director General Delta Studio, și Alexandra Zaiț, Copywriter Delta Studio

Iar dacă nu ai reușit încă să-ți dai seama de ce îți sună cunoscut Kerama Marazzi, îți spunem noi: e vorba despre fabrica din Rusia a brandului italian Marazzi, achiziționat recent de un grup nord american, lider mondial în producția de plăci ceramice (peste 150 milioane m2/an), cu fabrici în Italia, Spania și Rusia și care utilizează tehnologie de ultimă generație. Și un inside tip: produsele fabricii din Rusia plusează și la capitolul calitate, design și caracteristici mecanice, și la cel al prețurilor mici datorită costurilor de producție reduse.

showroom showroom showroomEvenimentul de reinaugurare i-a adus în România pe reprezentanții Kerama Marazzi, Ivan Sharipov, Export Director Kerama Marazzi, și Alina Agibalova, Senior Manager Export Department. Nu au lipsit invitați din domeniul dezvoltării imobiliare, arhitecți și colaboratori, iar trei dintre ei au câștigat vizite la fabrica Kerama Marazzi din Rusia.showroomPe scurt, showroom-ul Delta Studio, al 11-lea în 9 orașe din țară, se întinde pe 500 mp în Str. Valea Cascadelor nr. 18. Fie că ai nevoie de un pic de inspirație și de idei creative sau plănuiești deja o reamenajare și știi exact ce cauți, showroom-ul îți stă la dispoziție: găsești aici concepte de amenajare complete ce integrează designul, realizate de echipa proprie de consilieri și arhitecți de interior Delta Studio și adaptate fiecărui spațiu.

showroom

Îți spuneam mai sus că showroom-urile Delta Studio îți stau la dispoziție dacă plănuiești un proiect de reamenajare. Noi ne reconvingem de fiecare dată când le facem o vizită: găsim acolo totul de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni. Unde mai pui că poți cere întotdeauna ajutorul arhitecților și consultanților Delta Studio. Iar dacă nu apuci să ajungi acolo offline, o poți face online: site-ul www.deltastudio.ro este creat ca un showroom virtual ce cuprinde mii de produse și de idei de amenajare.

showroomFotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed