Anca Fetcu & Serebe: piese ilustrate în stil urban, o ediție limitată de poveste la Made in RO

Cu designerul Anca Fetcu te-ai întâlnit de mai multe ori pe Designist.ro anul acesta, iar între timp multe dintre lămpile ei au devenit un fel de icons pentru toți cei interesați & pasionați de designul românesc de produs. De Crăciun, Anca ne propune lămpi și accesorii pe care au intervenit ilustrații pictate de Serebe, artista care la proaspăt închieata ediție Inspired a obținut locul 2 la secțiunea Ilustrație.

Piesele Ancăi pictate de Serebe, accesoriile By Anca Fetcu și decorațiunile de Crăciun din plexiglas colorat vin în acest weekend la Made in RO – Design românesc de dat în dar: La Copac, str. Pitar Moș nr. 23, colț cu Arthur Verona (aproape de Cărturești Verona și de Cinema Patria). E timpul să le cunoști pe Anca și Serebe, care te așteaptă cu daruri fine sâmbătă și duminică între 11.00-20.00.

Designist: Ce ai pregătit nou pentru acest sezon de sărbători?
Anca: Pentru sezonul acesta am pregătit o colecție Ediție Limitată, împreună cu artista Serebe (Alexandra Albu). Este vorba de o selecție de obiecte by Anca Fetcu, pictate cu personajul Bob, în stilul urban al lui Serebe.

Fiecare obiect pictat este unicat. Pictura interacționează cu forma obiectului, astfel că într-o anumită măsură, reinventează sau creează o poveste nouă în jurul obiectelor. Obiectele ce fac parte din Ediția Limitată By Anca Fetcu & Serebe sunt: Lămpile Pitagorically Bright, Liar, Terrier, Filter, oglinda Pitagorically Pretty, cuierele Marlin și Philippe.

Prezentarea colecției By Anca Fetcu & Serebe la Marché de Noël

Designist: Am văzut că te-ai îndreptat spre culori noi. Aceleași forme, dar culori pastelate. Ai vrut să colorezi peisajul când alb, când gri al iernii?
Anca: Culorile noi, pastelate, vin in completarea gamei cromatice, pentru cei care preferă o atmosferă soft, relaxantă, boemă. Recunosc, nuantele pastelate sunt preferatele mele 🙂

Designist: Lampa Spectrum este o creație nouă. Cum orice obiect By Anca Fetcu are o poveste, a ei care este?
Anca: Da, așa este. Mai corect, Lampă FILTER Spectrum s-a născut din fascinația pe care o am încă din copilărie pentru caleidoscoape, pentru formele și culorile incredibile care trăiesc într-o cutie. Este o continuare a Lămpii Filter, care “filtrează” lumina și o transmite ambientului în nuanțe blânde, odihnitoare. Astfel, Filter Spectrum creează un joc cromatic la intersecția dintre 4 culori, 4 filtre către o lume mai frumoasă.

Lampa Filter Spectrum

Designist: Ce ne aduci nou la Made in RO – Design românesc de dat în dar?
Anca: La Made în RO voi aduce obiectele din Ediția Limitată By Anca Fetcu & Serebe, decorațiuni de Crăciun Duo și câteva lămpi în culori pastelate: Lampă Lovely, Terrier, Kiss Me. Alături de creațiile mele veți găsi o selecția din picturile semnate Serebe și colecția noua de broșe Serebe.

Serebe (Alexandra Albu, câștigătoarea locului 2 la proaspăt încheiata ediție Inspired, secțiunea Ilustrație) este un veritabil artist urban. Implicată in proiectul It’s all Dolled up, Serebe este o artistă al cărei stil fascinează prin ipostaze, cromatică, poveste. Serebe a creat personajul Bob, care capătă diferite forme și se regăsește în toate lucrările ei. Bob poate fi oricine.

Bob stă acum pe lampa Filter, By Anca Fetcu

Pictură de Alexandra Albu (Serebe). La Made in RO vei găsi și picturi, și broșe create de Serebe.

Sâmbătă și duminică, la Made in RO, te vei întâlni și cu alte piese pentru căsuțe cu poveste, semnate de Anca Fetcu:

Lampa Lovely

Decorațiuni de Crăciun Duo din plexiglas: decorațiunea interioară se desprinde ușor de ramă. Vino și descoperă jocul la Made in RO.

Acest fulg de nea de agățat în brad poate fi câștigat la Tombola cu premii fine pe care ți-am pregătit-o la Made in RO.

Cuierul Philippe, care ne dă aripi

Oglinda Pitagorically Pretty

Alte surprize de design semnate Anca Fetcu și Serebe te așteaptă să le găsești & dăruiești în acest weekend la Made in RO – Design românesc de dat în dar: La Copac, str. Pitar Moș nr. 23, colț cu Arthur Verona (aproape de Cărturești Verona și de Cinema Patria).

Facebook event aici.

Fotografii prin By Anca Fetcu și Serebe

3 Comments

  1. realizeaza cineva ca e vorba de plexi taiat/indoit. what the fuck is so design about this?

  2. […] Anca Fetcu & Serebe: piese ilustrate în stil urban, o ediție limitată de poveste la Made in … […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed