ANNIVERSAIRE. Salon de artă și design la Galateca.

Vineri, 6 decembrie, orele 19:30, Galateca celebreaza 1 an de expozitii si evenimente dedicate artei contemporane si designului printr-un evenimnet dedicat.

Intre 30 noiembrie si 11 ianuarie, Galateca organizeaza „Anniversaire”- editia 1, primul salon de arta si design din Bucuresti. Conceptul original transforma spatiul galeriei intr-o casa, in care obiectele de arta si cele de design se intalnesc si se pun in valoare reciproc. Salonul continua si seria camerelor de autor cu trei nume reprezentative pentru arta romaneasca contemporana: Daniela Fainis, Marian Zidaru si Silviu Oravitzan.

ANNIVERSAIRE_afis_500mmX700mm_3mmBLEED_Q_cu VERNISAJ

”Anniversaire” isi propune sa devina o traditie in calendarul cumparaturilor de iarna al bucurestenilor. Timp de cateva saptamani galeria gazduieste o selectie internationala de lucrari de arta contemporana, obiecte de design, design vestimentar: de la carti, decoratiuni, picturi, gravuri, sculpturi pana la bijuterii si accesorii fashion, poti alege cadouri pentru cei dragi.

Pentru aceasta perioada Galateca a pregatit si evenimente speciale incepand cu vineri, 6 decembrie, orele 19:30, cand are loc vernisajul.

Astfel, intre 5 si 7 decembrie vizitatorii sunt invitati la un Weekend Fashion@Galateca cu lansarea colectiei ”Montparnasse”, a  colectiei ”Book Tee” si a „rochiei cu 10 fete” a Mihaelei Cretescu. Totodata pentru cei ce sunt in cautarea unui cadou in aceste zile intre 15:30 si 18:30 NeoGalateca ii asteapta cu preturi prietenoase la ”Fashion Happy Hour”.

Pe 13 decembrie la „White Friday”, clientii sunt asteptati cu o noua colectie capsula Le Petit Indigent si bonusuri de 13% la cea mai lunga noapte de cumparaturi de sezon 20:00 – 24:00, dedicata doamnelor.

Sfarsitul de saptamana este dedicat ceramicii, cu lansare colectiei capsula de Craciun UnaCaLuna, realizata pentru Galateca si a unui brad de Craciun creat de Anca Dragu. Noile produse ale brandului italian Seletti vor fi un alt punct de atractie.

Ultimul weekend al acestui an este dedicat artei, intre 20-23 decembrie, cu cele mai frumoase lucrari intr-o expunere inedita.

Artistii si designerii care fac parte din conceptul Anniversaire:

Mircea Roman, Aurel Tar, Simon Henwood, Predrag Popara, Mircea Nechita, Vlad Tenu, Giulian Dumitriu, Pisica Patrata, Agnes Keszeg, Arh. Radu Teaca, Adelina Ivan, Cristian Samfira, Murmur, Marie Nouvelle, Alice Boutique, Fandacsia, Carla Szabo, Muuto, Ango, Pols Potten, Leitmotiv.

One Comment

  1. […] întâlnire cu o instalație semnată de Vlad Țenu s-a întâmplat la Anniversaire – Salon de Artă și Design , la Galateca. Studiind lucrarea expusă la sfârșitul lui 2013 în vitrina frumoasă a galeriei, […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed