Arhitecți și designeri, Delta Studio a lansat 3D Competition!

A trecut doar o lună de când îți povesteam despre noul showroom Porcelanosa Grupo unic în România, deschis în parteriat cu Delta Studio și deja avem vești bune despre colaborare. Vești care au legătură exact cu 3D Competition despre care vă spuneam în titlu. Mai precis: Delta Studio a lansat azi un concurs de randări 3D pentru arhitecți, designeri și studenți, cu premii constând în excursii la fabricile Porcelanosa din Spania, 1000 EUR și un telefon Samsung Galaxy S7.

Tema concursului este realizarea unui proiect 3D (vizualizare 3D/ randare arhitecturală) pentru o amenajare de baie, exclusiv cu produse Porcelanosa Grupo disponibile pe site-ul www.deltastudio.ro, aparținând brandurilor Porcelanosa, Venis, Gamadecor, Systempool, L’Antic Colonial, Butech, Noken și Urbatek. Vă puteți înscrie la concurs începând cu data de 21 mai, prin trimiterea propunerilor (minimum 3 randări în format JPEG) la adresa de e-mail marketing@deltastudio.ro.

PorcelanosaPrimirea propunerilor se desfășoară între 21 mai – 21 iunie, iar selectarea celor care vor fi publicate pe site pentru a fi votate va avea loc între 22-29 iunie 2018. Criteriile de evaluare sunt calitatea randării, ingeniozitatea și funcționalitatea amenajării, precum și folosirea exclusivă a produselor Porcelanosa Grupo. Proiectele care nu corespund condițiilor specificate mai sus nu vor fi selectate. Doar proiectele selectate de juriul Delta Studio vor fi uploadate pe site, pentru a fi votate de public.

PorcelanosaVotul online, public, va avea loc între 2 iulie – 2 august 2018 pe pagina dedicată concursului din site-ul www.deltastudio.ro. Se poate vota un singur proiect de pe același IP, o singură dată pe zi. Câștigătorii vor fi anunțați pe 3 august 2018 pe site-ul deltastudio.ro.

PorcelanosaMarele premiu este de 1000€ și o excursie la fabricile PORCELANOSA din Spania și va reveni proiectului cu cele mai multe voturi. Premiile secundare constau în 4 excursii la fabricile PORCELANOSA din Spania, dintre care 2 vor fi acordate celor mai votate amenajări propuse de studenții UAUIM. Premiul pentru public este un telefon Samsung Galaxy S7, acordat prin tragere la sorți, la care vor participa toți utilizatorii care vor vota un proiect în perioada 2 iulie – 2 august. Excursiile la fabrici vor avea loc în luna septembrie 2018 sau în primul trimestru al anului 2019. Detaliile și regulamentul sunt disponibile pe pagina dedicată concursului: https://www.deltastudio.ro/delta-studio-3d-competition

Fotografii: prin Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed