Arhitecții votează: invitație la Conferința Teritorială Ordinară a OAR, Filiala București – sâmbătă, 28 mai 2022

Dacă ești arhitect și membru al Ordinului Arhitecților din România – filiala București, ești invitat să participi la Conferința Teritorială Ordinară a Filialei București a OAR, care are loc sâmbătă, 28 mai 2022, începând cu ora 8:30, în Aula Magna a Facultății de Drept București (Bd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46). Pregătește-ți votul: scopul conferinței este alegerea forului de conducere a organizației OAR-B pentru următorul mandat.

Cine poate participa?

Pot participa la vot membrii Filialei București a OAR care au achitat cotizația pentru anul în curs până la data de 20 mai 2022. (Reglementările speciale, care sunt detaliate în Regulamentul Cadru nr. 1404/ 2018, condiționează participarea la vot a unui membru arhitect de plata cotizației cu cel puțin 7 zile înainte față de data conferinței teritoriale. Astfel, având în vedere data conferinței, respectiv ziua de sâmbătă, 28.05.2022, ultima zi pentru plata taxei – pentru a putea participa și a putea vota – a fost 20.05.2022.)

Participarea la conferință se face fără alte formalități, nu este necesară o înscriere prealabilă. Sâmbătă, 28 mai 2022, între orele 8:30 – 10:30, în holul Aulei Magna a Facultății de Drept, va avea loc înscrierea participanților la conferință – pentru acest lucru  ai nevoie de cartea de identitate sau legitimație OAR – Filiala București, ștampilată la zi. Membrii înregistrați cu drept de vot vor primi mapa conferinței și buletinele de vot.

Prezența fiecărui membru arhitect OAR-B este importantă și necesară pentru ca demersul să fie unul care să reflecte voința majorității membrilor Filialei București a Ordinului Arhitecților din România.

Pentru informații detaliate privind Conferința Teritorială Ordinară a Filialei București a OAR, care are loc sâmbătă, 28 mai 2022, începând cu ora 8:30, în Aula Magna a  Facultății de Drept Bucureștibd. Mihail Kogălniceanu nr. 36-46, vă invităm să accesați acest link.

Mai multe detalii pe oar-bucuresti.ro.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed