Arunci sacoșa pe umăr și o pornești la drum! Sacoșe din pânză Made in RO.

Recunoașteți că dacă nu v-ați făcut ieri bagajele, măcar azi vă pregătiți să o luați din loc, spre peisaje mai verzi decât cele ale orașului. Pentru că suntem în același film, vă amintim să nu uitați de sacoșa de pe umăr: mereu la îndemână, ușoară și lejeră, pentru posesiunile de uz imediat. Să fie din pânză, ca să păstrăm scenariul “verde” și, bineînțeles, Made in RO.

Sacosa de panza made in RO - Designist (1) Sacosa de panza made in RO - Designist (5) Sacosa de panza made in RO - Designist (6)Sacoșele Ziurel ne spun că trendul tradițional is not dead! Sacoșele sunt create de Loredana Gașpar, iar pe site veți găsi motivele lor transpuse și pe tricouri, că tot vine vara.

Sacosa de panza made in RO - Designist (9) Sacosa de panza made in RO - Designist (10) O sacoșă costă 39 lei.Sacosa de panza made in RO - Designist (11) Sacosa de panza made in RO - Designist (12) Sacosa de panza made in RO - Designist (13)

Traistele Ziurel au călătorit în locuri în care tradiția e frumos păzită de copaci înalți, iarbă verde și flori!

Sacosa de panza made in RO - Designist (16) Sacosa de panza made in RO - Designist (17)Da, merg și la mare!

Sacosa de panza made in RO - Designist (14)N-ați uitat de Atelierul de Pânză, un proiect social care-ți spune că e musai să porți pânză sub forme de sacoșe faine? Ideile fine DESIGNIST au ajuns și ele imprimate pe o sacoșă. 🙂

Sacosa de panza made in RO - Designist (7)Așa ne pregătim noi de drum! Poți comanda sacoșele aici.

Sacosa de panza made in RO - Designist (8)

De curând Atelierul de pânză a colaborat cu ilustratoarea Aitch și iată ce super sacoșă a ieșit:Sacosa Aitch - DesignistRecent, am descoperit sacoșele serigrafiate cu fabule, create de Oaia Primordială… în colaborare cu La Fontaine. Pentru că viața e o mare fabulă, nu-i așa. 🙂

Sacosa de panza made in RO - Designist (2)Ca să ai și ce citi pe drum 🙂 O sacoșă costă 20 de lei.
Sacosa de panza made in RO - Designist (3) Sacosa de panza made in RO - Designist (4)

Gata, ne-am pus sacoșa pe umăr și am plecat! Drum bun și vouă 🙂

Fotografii: prin creatorii menționați în articol

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed