Adrian Balcău îți aduce Clujul pe pernă la Made in RO. Pe 17 și 18 mai @Impact Hub Bucharest.

Cu designerul Adrian Balcău și lămpile sale geometrice, sculpturale ai făcut deja cunoștință pe DESIGNIST într-un articol dedicat lămpilor noi Made in RO. Adrian vine din Cluj la Made in RO – Târg de design românesc, pe 17-18 mai, @Impact Hub Bucharest, și pe lângă lămpi aduce o colecție proaspătă de pernuțe ce-ți aștern Clujul pe canapeaua de acasă.

Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (3) Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (4) Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (5)

Noua colecție poartă numele Ca la Oraș (CLO), iar pernuțele sunt imprimate cu fotografii personale ale Clujului, transpuse apoi în structuri grafice, simetrice: strada, blocurile, cablurile, bicicletele, covrigii pe asfalt devin motive decorative. Autenticitatea colecţiei vine şi din faptul că pernele sunt realizate de producători din Cluj.

Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (1) Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (2) Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (6) Fabrica de Pensule în viziunea lui Adrian:Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (7)

Pernuțele CLO (Ca la Oraș) vor fi prezentate în premieră și lansate la Made in RO, pe 17 și 18 mai, la Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc. 

Made-in-RO-editia-4

Noua colecție creată de Adrian se înscrie în tema acestei ediții a Made in RO – Urban Interior, aliniată temei centrale Romanian Design Week. Iar exercițiul grafic propus este la limita designului textil, fotografiei și designului de obiect.

Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (8) Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (9) Adrian Balcau - Perne Ca la oras - Designist (10)

Pernuțele (50 x 50 cm) costă 90 lei și le te așteaptă să le iei acasă de la Made in RO -Târg de design românesc, pe 17 și 18 mai, la Impact Hub Bucharest, etajul 2 – Str. Halelor nr. 5, Piața Unirii, pe Splai, la doi pași de Hanul lui Manuc.. 

Fotografii: prin Adrina Balcău

4 Comments

  1. […] Ca la Oraș, inspirate de peisajul Clujului. Designer Adrian […]

  2. […] Balcău ți-am făcut deja cunoștință pe DESIGNIST. La Made in RO, pe 17 și 18 mai, pe lângă pernuțele cu perspective ale Clujului, Adrian va veni și cu 3 lămpi, ce asigură o scenografie de impact […]

  3. […] Adrian Balcău a lansat colecția de pernuțe Ca La Oraș, imprimate cu fotografiile sale din […]

  4. […] Mai multe despre pernuțele imprimate cu fotografii din Cluj ale designerului Adrian Balcău citești aici.  […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed