Baia în prim-plan: când dorințele și visurile fac pereche cu cele mai inovatoare soluții

Am aflat-o din surse sigure: cei de la GROHE și-au propus să rezolve nevoia de personalizare a celei mai mici și funcționale dintre încăperile noastre – baia. Așa că i-au creat o colecție variată de culori și finisaje special pentru amenajări customizate. Ba mai mult, brandul vine cu o tehnologie inovatoare de acoperire a suprafețelor, care provine din industria aerospațială (😲) și care asigură produse durabile și rezistente. Mai precis, de zece ori mai rezistente la zgârieturi comparativ cu finisajele zincate.

Cu fiecare dintre soluțiile recent lansate, GROHE a creat în baie și mai mult loc pentru libertatea de alegere, desigur.  👀 Hai să-ți arătăm despre ce e vorba.

🛒 Finisajul GROHE Cool Sunrise

Înainte să intrăm în detalii, îți dăm câteva informații din culise: brandul de renume mondial GROHE include o multitudine de soluții complete de baie, bucătărie și accesorii. Din 2014, GROHE face parte din portofoliul celui mai puternic producător japonez de produse pionierat dedicate apei și locuințelor – LIXIL.

Sustenabilitatea și economisirea resurselor sunt piloni esențiali ai activității companiei: de la producție neutră în CO2, tehnologii de produse care economisesc apă și energie, eliminarea plasticului inutil din ambalaje, până la lansarea produselor Cradle to Cradle Certified®, adică produse create cu intenția ca anumite componente să fie incluse în circuitul de producție, pentru realizarea unor obiecte noi.

🛒 Finisajul GROHE Phantom Black

Ce culoare are intimitatea?

Ce să alegi de la GROHE? Răspunsul vine cât ai spune Ce vrei tu. 😊 Asta pentru că noua colecție GROHE Colors și finisajul Phantom Black sunt create de specialiști cu gusturile tale în minte, indiferent ce îți este pe plac: texturi lucioase sau mate, minimalism, un pic de extravaganță, clasic atemporal.

🛒 Finisajul GROHE Warm Sunset

Mai precis, ai de ales dintre 8 finisaje diferite, concepute pentru soluțiile complete de baie din gama Essence, în combinație cu sistemele de duș Euphoria, care se potrivesc și cu sistemul SmartControl.

Ți le arătăm rând pe rând mai jos. Să fie varietate! ❤

Supersteel – superdurabil

Finisajul GROHE Supersteel PVD duce cromul obișnuit la un nivel superior și îi asigură și longevitate, prin tehnologia PVD (îți povestim și despre ea mai jos), și design.

Iar prin asta înțelegem look-ul mat brushed: industrial, dar prietenos, cât să îi stea bine în orice casă, indiferent de stilul băii. ⬆⬇Cool Sunrise – bronz luminos

Dacă (și ție!) îți place lumina dimineții, care transformă într-un spectacol orice colț, Cool Sunrise PVD este pentru tine. Te așteaptă în versiunile brushed și lucios, plus că îi poți asorta toate micile accesorii.

Warm Sunset – apusul instagramabil

Recunoaștem, Warm Sunset PVD este preferatul nostru din noua gamă GROHE: îndeajuns de cald ca să te relaxeze de la prima vedere…

…disponibil și în finisaj brushed, și lucios, pentru varietate ⬆⬇

Hard Graphite – fermitate

Pe Hard Graphite PVD îl asociem cu un răspuns clar, fără jumătăți de măsură: da, se potrivește perfect într-o baie luminoasă și minimalistă, estetică prin simplitate.

La GROHE îl găsești în varianta brushed ⬆⬇

Phantom Black – negru intens

Mai negru de atât nici nu se poate: GROHE Phantom Black, disponibil pentru portofoliul Grohe Professional, vine ca un contrabalans al băii clasice alb-strălucitoare sau cromată. Iar datorită tehnicii de acoperire cu lac, produsele cu finisaj Phantom Black sunt mai longevive decât variantele negre tratate cu vopsea pulbere, fac față cu brio coroziunii, decolorărilor și zgârieturilor.

🫧Bonus: sunt rezistente la amprente vizibile, deci vor avea nevoie de mai puțină curățare.

Zi-i cum vrei: longevitate, durabilitate, atemporalitate

Apropo, știai că bateriile de baie sunt printre cele mai utilizate produse dintr-o gospodărie? Potrivit unor studii recente, fiecare dintre noi folosește o baterie de cel puțin 7 ori zilnic. E limpede, deci, că și longevitatea trebuie să figureze pe lista ingredientelor cheie, nu?

Așa cum era de așteptat, și GROHE e de acord: everybody, meet Physical Vapor Deposition (GROHE PVD)! ⬇️

🫧este o tehnologie care provine din industria aerospațială și care vine la pachet cu nuanțe de lungă durată;

🫧pretratarea este primul ei pas: fiecare piesă este curățată cu grijă și tratată termic într-un cuptor în care componentele din plastic sunt supuse unui proces de degazare și degresare. Componentele cu imperfecțiuni sunt eliminate;

🫧urmează punctul culminant: aplicarea stratului PVD. Se întâmplă într-un mediu vidat, în trei etape: încă o curățare, stratul de bază, apoi stratul de vopsea.

🫧rezultatul: finisaje de trei ori mai rezistente în general și de zece ori mai rezistente la zgârieturi comparativ cu finisajele zincate.

Noi ne-am descoperit o nouă pasiune. 😊

🫧De reținut: poți folosi colecția GROHE Colors și noul finisaj Phantom Black pentru oricare dintre produsele dedicate băii, inclusiv baterii, dușuri, termostate, plăci de acționare a apei (disponibile și ca variante de negru lucios) și alte accesorii. Toate, în magazinele partenere GROHE.

Fotografii: prin GROHE

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed