WORLD350, jocul în care salvezi planeta construind o lume nouă

După lansarea SaintGobain350, expoziţia virtuală care pur și simplu te conectează cu istoria de 350 de ani a brandului, Saint-Gobain ne face acum să interacționăm la fel de inovator cu realitatea virtuală: printr-un joc video, World350.

Trebuie să recunoaștem că nu suntem mari gameri, însă când vine vorba de construit case ca să salvezi lumea, cu un material care se preface sub ochii noștri… nu dăm înapoi. 🙂 Da, nu vorbim de un joc în care câștigi pe măsură ce demolezi, ci pe măsură ce salvezi locuitorii planetei Pământ construind o nouă lume.

1World350 - Saint-Gobain - Designist

Conceptul jocului: în urma unui avertisment de origine necunoscută, locuitorii planetei Pământ trebuie să se refugieze într-o lume paralelă, numită “World350“. În această nouă lume, totul trebuie să fie construit!

2World350 - Saint-Gobain - Designist

Cum vei juca World350:

Jocul este format din patru platforme care îți permit să construiești un nou habitat pentru pământeni, cu ajutorul unui material inovator, respectiv 350CUBE.

În laborator, selectezi molecule pentru a realiza 350CUBE.

În fabrică, amesteci bine mineralele din minereu cu moleculele pentru a rezulta 350CUBE.

În zona de teleportare, desenezi o parolă pentru a deschide ușa către World350 și teleportezi  oamenii împreună cu 350CUBE.

Pe World350, demolezi rocile și le înlocuiești cu 350CUBE. Odată implantat, acest nou material se va transforma în case.

2World350 joc - Saint-Gobain - Designist

Trebuie să va spunem că vă va prinde World350. Jocul poate fi descărcat gratuit pe tabletă sau telefon, poți transforma rocile în case în timp ce mergi cu metroul sau lenevind duminica pe canapea. Dar, cauza e nobilă: cu cât te joci mai mult, cu atât mai multe persoane vor fi salvate! 🙂

Datorită platformelor sale independente, jocul îți dă libertatea să-ți dezvolți construcțiile în universul tău preferat.

5World350 - Saint-Gobain - Designist 6World350 - Saint-Gobain - Designist

Saint-Gobain a creat acest joc video cu ocazia celei de-a 350 aniversări, despre care v-am povestit pe larg aici. Practic, anul acesta va fi plin de evenimente Saint-Gobain în mai multe orașe ale lumii. Iar dacă ai în plan o vacanță la Paris la toamnă, asigură-te că va fi în octombrie. Vei vedea și pavilioanele futuriste, interactive marca Saint-Gobain (care în ianuarie au fost expuse în Shanghai) și chiar în interiorul lor vei juca World350 cu Occulus Rift, o cască de realitate virtuală!

După 350 de ani de inovație mondială, Saint-Gobain ne invită acum să experimentăm și să construim o nouă realitate. Tot anul acesta va fi lansată și cartea aniversară, publicată de Albin Michel.

7World350 - Saint-Gobain - Designist

Pentru a sufla în cele 350 lumânări ale Saint-Gobain, joacă World350!

Au fost necesare douăsprezece luni de colaborare intensă pentru a produce această lume. World350 a fost proiectat și fabricat în Franța de către compania 3 h 33, compusă dintr-o echipă de designeri graficieni, dezvoltatori, muzicieni și un designer de joc.

Noi caracteristici vor apărea pe tot parcursul anului. Așadar, povestea va continua…

Găsești toate informațiile despre World350 pe site-ul oficial și rețelele de socializare: Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, şi Snapchat.

1World350 joc - Saint-Gobain - Designist

Despre SAINT-GOBAIN

În 2015, Saint-Gobain celebrează cea de-a 350-a aniversare, 350 de motive pentru a crede în viitor. Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovaţie, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii creează, produce şi distribuie materiale de construcţii performante, oferind soluţii inovatoare provocărilor critice ale prezentului: dezvoltare economică durabilă, eficienţă energetică şi protecţia mediului înconjurător. Cu vânzări de 41 miliarde de Euro în 2014, Saint-Gobain operează în 64 de ţări şi are aproximativ 180.000 de angajaţi. Pentru mai multe informaţii despre Saint-Gobain, vizitaţi www.saint-gobain.com şi accesaţi contul de twitter @saintgobain.

În România, Saint-Gobain deține opt activități (Abrasives, Brodrene Dahl, Glass, Isover, MTI Impex, PAM, Rigips și Weber), având aproximativ 1.100 de angajați și operează 12 unități de producție în opt situri industriale situate în Brașov, Brănești, Călărași, Ploiești, Satu-Mare, Tulcea, Turda și Suceava.

Pentru mai multe amănunte, vizitaţi: www.saint-gobain.ro şi accesaţi contul de Facebook Saint-Gobain Romania.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed