chaletTrecem la culori diluate și ceva mai multă somptuozitate – semne ale designului Kelly Hoppen – și ne oprim la elvețiana The Winter Chalet. Amenajarea depășește coordonatele lemn – confort călduros și nepretențios, pe care ni le-au dat amenajările pe care ți le-am arătat până acum, și aduce mai degrabă cu o proprietate urbană și un pic intimidantă. Totuși, ne-au plăcut mult consola și scaunul din fotografia de mai jos – ofer[ puțină familiaritate primitoare 🙂 .

chalet chaletȘi încă un colț de terasă pentru cei care nu se feresc de frig. 

Cheval Blanc – Sybille de Margerie

chaletDe cealaltă parte a Alpilor, chiar în Les Trois Vallées, la Courchevel, designerul Sybille de Margerie a semnat proiectul Cheval Blanc, “un refuge d’exception” (un refugiu de excepție – fr.). Este o amenajare foarte senzorială: privește scara interioară care se scurge spre living, suprafețele perfect finisate, care te îmbie să le atingi, rotunjimile senzuale și lumina. Plus preferații noștri, pinguinii sobri și lucioși 🙂 .

chaletMisty Point Chalet – Sybille de Margerie

chaletRămânem în Courchevel, unde Sybille de Margerie a creat o altă amenajare a luminilor și umbrelor, Misty Point Chalet. Dacă îți place ce vezi în camere – țesăturile cu motive geometrice, blană, cașmir și mult lemn – dă un scroll un pic mai jos, la piscina prinsă între pereții de piatră și plafonul de lemn, o bulă complet separată de gerul de afară și guvernată de liniște.

chaletFotografii: prin APR / locațiile menționate