Bowtique anunță colaborarea cu Luxx Lab, Marea Britanie


Bowtique designist 01

Despre Bowtique – bowties and more ți-am mai povestit pe designist.ro, iar acum revenim cu noutăți. Bowtique anunță lansarea colaborarii cu LUXX LAB, Marea Britanie, o platformă online de mărci de lux și contemporane, ce aduce împreună branduri de nișă din Europa, precum și designeri începători.

Bowtique designist 02

Pentru sezonul Primăvară – Vară 2013 Bowtique a creat exclusiv pentru LUXX LAB o colecție de 24 de piese: papioane pre-tied și self-tie și batiste de buzunar pătrate și rotunde. Pentru această colecție, Bowtique propune un look clasic, masculin și rafinat, axându-se pe o paletă coloristică echilibrată ce pornește de la clasicul negru și bleumarin, continuă cu versatilul gri și albastru deschis și se întregește cu burgundy și imprimeuri florale.

Bowtique designist 03Întreaga colecție a fost realizată din mătase naturală 100%. Atât papioanele self-tie cât și cele pre-tied sunt ajustabile, iar încuietorile discrete, special create pentru Bowtique, oferă un plus de eleganță. Nouatatea papioanelor self-tie constă în faptul că cele două părți ale fiecărui papion pot fi detașate și combinate între ele pentru un look nonconformist.

Bowtique designist 04

“Această colaborare ne-a oferit oportunitatea de a crea prima noastră colecție concentrată pe imaginea gentleman-ului londonez. Pe întregul parcurs al procesului creativ am beneficiat de experiența și viziunea LUXX LAB. Sfaturile lor ne-au ajutat sa conturăm o colecție unitară special creată pentru un gentleman adevărat”, spun Bogdan Popescu și Georgiana Gheață, managing partners Bowtique.

Bowtique designist 05

2 Comments

  1. […] patru colecții capsulă propuse pentru sezonul Primavară – Vară 2013: Level Up for Molecule F, recenta colecție realizată pentru LuxxLab, Marea Britanie, Bowtique & Ciprian Vrabie și Light Summer, papioane […]

  2. […] nu vă simțiți excluși! La Made in RO, Bowtique vă așteaptă cu veste, cămăși, cravate și papioane din materiale naturale și răcoroase, de […]

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed