Expoziția Made in RO merge la ICR de Noaptea Institutelor Culturale: vineri, 14 iunie, de la 19.30

Vineri, 14 iunie, de la 19.30, în cadrul Noaptea Institutelor Culturale, expoziția Made in RO, powered by Designist, merge la Institutul Cultural Român (str. Aleea Alexandru nr. 38).

AFIS_A2

După succesul celei de-a doua ediții a Made in RO, târg de design românesc, cu tema Motive tradiționale în designul contemporan, care a avut loc pe 25 și 26 mai la Galeria Alchemia, în cadrul Romanian Design Week, am hotărât împreună cu Institutul Cultural Român ca o parte din expoziția de design de obiect să vină și la Noaptea Institutelor Culturale, pe 14 iunie.

Astfel, vineri seara, de la 19.30, la ICR vă așteaptă piese de design pe tema Motive tradiționale în designul contemporan, create la provocarea Designist.ro pentru Made in RO. Expun: ArhiDot Design, Lightsquare, Cai verzi pe pereți, Una ca Luna, 11am architects, Mihaela Ivana, Ciprian Vrabie, Semne cusute și Mândra Chic, Thecraft LAB, Alina Turdean, Culture Soup și Iutta.

Colectia Vatra Arhidot design designist 08Seria Furca, câștigătoarea BestDesign Made in RO, semnată de ArhiDot Design, vă așteaptă Vineri seara la ICR, la Noaptea Institutelor Culturale.

Creațiile a 7 designeri români, expuse în premieră la Made in RO, ilustrează acum 7 cărți poștale, ce vor fi printate în câte 1.000 de exemplare fiecare. Cărțile poștale ilustrate cu obiecte de design Made in RO vă așteaptă vineri seara la ICR și urmează să fie distribuite și în rețeaua Institutelor Culturale Românești din străinătate.

Made in RO la ICR - Designist (1)3 dintre cele 7 cărți poștale create de ICR în parteneriat cu Designist și imprimate cu sprijinul Bitdefender. Fiecare carte poștală menționează designerul a cărui creație o ilustrează, împreună cu pagina/website-ul acestuia.
Made in RO la ICR - Designist (1) Made in RO la ICR - Designist (2)

 Ne bucurăm că expoziția Made in RO ajunge și la ICR și chiar dacă v-ați numărat printre vizitatorii târgului nostru de design din mai, vă invităm să redescoperiți o parte dintre obiecte într-o scenografie nouă și într-o seară asezonată cu evenimente culturale, muzică fină, scurtmetraje românești prezentate la Cannes. Ne vedem Vineri, pe 14 iunie, la 19.30 la ICR (Aleea Alexandru nr. 38).

Mai multe despre programul Noaptea Institutelor Culturale găsiți aici.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed