Brandul Formmat te apropie și mai mult de mobilierul românesc. Cu reducerea de 25%, pentru toamnă.

În ultimul an, am tot adus în discuție brandul Formmat, cu bucuria de a fi descoperit un brand producător de mobilier românesc, creat de designeri și arhitecți locali. Dar nu am avut până acum răgazul să vă arătăm care sunt colecțiile noastre preferate și cum, la un an de la lansare, în portofoliul Formmat stau mobilier și accesorii pentru toate zonele casei. Și când te gândești că, toamna trecută, la BIFE, totul începea cu o bucătărie – e-Motion, semnată de arh. Victor Grosu, în colaborare cu Marie Nouvelle, creatoarea plăcuțele ceramice ce alcătuiau decorul. Decor asupra căruia poți interveni.

Noutatea pentru această toamnă este că primești o reducere de 25% la toate piesele și sistemele de mobilier Formmat. Cum vacanțele s-au cam terminat și vremea te îndeamnă la reorganizări pe acasă, ca întotdeauna îți recomandăm ca decorul să fie Made in RO. Cu atât mai mult cu cât Formmat este fabricat sub umbrela Delta Studio – furnizor de produse și sisteme complete pentru amenajări interioare. Pe scurt, odată cu mobilierul românesc adaptat spațiului tău primești și consilierea de care ai nevoie.

Discount-ul se acordă în baza achitării unui avans de 1.000 de lei între 14 septembrie – 1 noiembrie 2016, este valabil pentru achizițiile realizate până la 31.05.2017 și nu se cumulează cu alte promoții.

img_6285Mobilier pentru living, din colecția Cutia

Și acum preferatele noastre, luând la rând zonele casei. Pentru living & dormitor, ne declarăm îndrăgostiți de colecțiile Cutia și Otono, pe care le-am cercetat & admirat live în showroom-ul Delta Studio, cu ocazia Delta Studio Design Expo, din mai.

dsc03754Câte compartimente ascunde comoda slim! Felul în care se ridică blatul, dezvăluind diferitele sertare, e un alt wow la capitolul design.img_6297

Colecția Otono, pentru că lemnul încălzește orice spațiu. Ne-au plăcut mult fotoliile și canapeaua zonei de zi: retro cool!

_mg_0192 5 13

Ne-am lovit, la rândul nostru, de prejudecăți când venea vorba de mobilier românesc: că nu e bine finisat, că nu sunt standarde înalte etc. Cu siguranță și cel mai exigent cârcotaș s-ar domoli în showroom-ul Delta Studio (din Strada Progresului nr. 1-3, București), acolo unde sunt expuse colecțiile Formmat – mobilierul românesc poate arăta atât de contemporan! Piesele sunt impecabil realizate și finisate, au participat și la expoziții internaționale, cum e Salonul de Milano, și pot sta liniștit pe același podium cu colecții internaționale home&deco.

Colecțiile e-Motion și Cutia, pentru baie, ce au fost expuse în aprilie, la Salonul de Mobile Milano.

baie-emotion Colecția e-Motionmobilier-de-baie-e-motion-2

mobilier-de-baie-baby-cutiaMobilierul Formmat este produs cu utilaje de ultimă generație, la fabrica din Piatra Neamț. O parte din veniturile obținute din vânzarea mobilierului este folosită pentru a asigura împădurirea integrală a suprafețelor tăiate, potrivit normelor de specialitate europene.

Și, pentru că de la o bucătărie a început totul, iată 3 colecții cărora le-ar sta foarte bine la tine acasă, acolo unde alegi oricum mobilier realizat pe comandă.

bucataria-tamed-nature Colecția Tamed Nature untitled-6132

Colecția Baron

detalii-bucatarie-2

bucataria-marquiseColecția Marquise

Keep calm & mergi să vezi mobilierul Formmat. Și nu uita reducerea de 25% valabilă toamna asta.

Fotografii: prin Formmat & Delta Studio

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed