Cadouri care îți dau o mână de ajutor: cuiere care te agață

Toți avem măcar un prieten (sau poate ești chiar tu, cine știe? 🙂 ) care, când se întoarce acasă, își aruncă geanta într-un colț, haina pe-un scaun și vreo sacoșă lângă ușă, părăsită pentru cel puțin câteva zile. Vezi deja scena holului de la intrare: boem, e drept, dar în același timp, cam dezorganizat… Cu următorul prilej când vrei să cumperi un cadou unui prieten mai… împrăștiat, intră pe iLUX.ro, magazinul care îți dă o mână de ajutor când ești în pană de idei. Astăzi, am ales câteva cuiere inventive, în care oricine își poate agăța… boemia. 🙂

cuiereCuierele sunt din rășină de marmură, deci sunt rezistente și ușor de curățat. Ai recunoscut deja brandul? Este vorba de italienii de la Antartidee, brand care s-a remarcat prin ideile neconvenționale și formele ingenioase. Îți amintești, poate, ceasurile cu aer suprarealist, care schimbă orice încăpere. Și cuierele despre care vorbim astăzi fac parte din aceeași poveste și din aceeași familie – sunt finisate manual, ceea ce le imprimă acele detalii unice, care individualizează un produs.

Suportul de chei (sau de orice altceva) Houdini

cuiereÎncepem încă de la intrare. Adio chei care dispar de parcă le-ar fi înghițit pământul! Suportul Houdini le agață pe toate, cu câte un deget. Mai precis, cu câte un magnet așezat pe fiecare deget, pentru mai multă siguranță 🙂 . Suportul este pictat manual – un plus de creativitate în amenajare – și vine în două variante cel puțin abracadabrante :). Amândouă par că ies din perete. Originalitatea se traduce uneori și printr-un truc de design mai degrabă noir, dar asumat: ce-i în mână nu-i minciună!

cuierCuierul Lasinistra

cuierContinuăm pe hol: gențile și sacoșele își găsesc locul pe Lasinistra (stai liniștit, sună mult mai amenințător decât este în realitate) . Ai de ales nu doar între negru și alb, pentru că întotdeauna există și roșu. 🙂

Cuierul Appendimano

cuiereNu uita de haină! Este primită cu brațele deschise (ha!) de cuierul-mână, care se prinde de perete cu dibluri. Între noi fie vorba: nu-ți face probleme, poți pune în cuier orice altceva, poate chiar și o minge de ping pong, de ce nu? 🙂

Cuierul Larock

cuiereRock on cu Larock! Are diblul în încheietură, este suficient de mare ca să îl poți încărca atât cât ai nevoie (17 x 17 x 17 cm) și ai de ales între versiunea roșie și cea albă.

Cuierul ac de siguranță

cuierVorba “să cauți acul în carul cu fân” nu se mai aplică aici, pentru că acul de siguranță nu e doar supradimensionat, ci și mândru să se arate și să-ți poarte toate eșarfele din garderobă. Și el este făcut tot din rășină, iar dimensiunile sunt 59 L x 15 l x 4 (grosime) cm.

Cuierul nasture

cuiereBigger is better & the more, the merrier! Asta se aplică și în cazul acestor nasturi pastelați și supradimensionați (12 x 19 x 5 cm), cu câte două cârlige de agățat ce-oi vrea tu, care vin în trei variante de culoare: roz, bleu și gri.

Suportul pentru prosop

cuiereAici se încheie plimbarea prin încăperile casei unde parcă tot timpul ai avea ceva de agățat în cuier. iLUX.ro îți întinde o mână de ajutor și în baie. Mâna-suport pentru prosop vine și în varianta pe alb, cât să nu duci grija asortării cu faianța sau gresia.

Și am încheia așa, netradițional și neconvențional: cine ia un deget, să ia mâna toată! Și un cuier! 🙂

Fotografii: Sorin Iacob pentru iLUX.ro, prin iLUX.ro/Antartidee

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed