Call for Architects and Designers – Delta Studio pregătește Albumul „Lifestyle Design Interior” 2021

În 2020, „Anul Izolării în Casele Noastre”, am petrecut mai mult timp ca niciodată în spații interioare. Oare cum arată proiectele de design interior realizate sub aceste auspicii? Delta Studio își propune să răspundă la această întrebare prin a cincea ediție a Albumului anual „Lifestyle Design Interior”, care va cuprinde cele mai reușite amenajări interioare rezidențiale finalizate de arhitecți și designeri români anul acesta.

Propunerile de proiecte rezidențiale pentru Albumul 2021 pot fi trimise la marketing@deltastudio.ro până pe 1 septembrie 2020.

Cerințe

  • Proiectele de design interior trebuie să fie finalizate în 2020, în România.
  • În această ediție vor fi incluse doar proiecte rezidențiale.
  • Nu se acceptă randări sau fotografii cu stadii intermediare.
  • Se pot trimite mai multe proiecte realizate de același birou/ arhitect/ designer, dacă fiecare dintre ele respectă condițiile de mai sus.
  • Emailul trebuie să conțină: 5-10 fotografii proiect (rezoluție online), alături de o scurtă descriere.

Ediția de anul acesta a albumului, lansată în decembrie 2019, a marcat un dublu salt -cantitativ și calitativ. La nivel cantitativ, albumul a ajuns la un total impresionant de 50 de proiecte – 34 rezidențiale și 16 HoReCA. Saltul calitativ se măsoară în standardul amenajărilor prezentate – au fost alese numai proiecte caracterizate prin o deplină coerență de ansamblu, majoritatea conținând elemente inovatoare, ce dovedesc  originalitatea autorilor. Proiectele reflectă cele mai actuale tendințe de locuire și amenajare: accente glam, inserții High Luxury, eclectism exotic, industrialism sofisticat, scenografii savuroase, orchestrate de arhitecți în amenajări pline de caracter.

Amenajările selectate în urma apelului de proiecte vor fi incluse în albumul anual, care va fi lansat în luna decembrie 2020.

Leave a Reply

Facebook IconTwitter IconVisit Our Instagram FeedVisit Our Instagram Feed